Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΧΑΛΚΟΡ σε συνεργασία με το σύνδεσμο Ημαθίας

Επιμορφωτικό σεμινάριο της ΧΑΛΚΟΡ σε συνεργασία με το σύνδεσμο Ημαθίας

Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για εγκαταστάτες υδραυλικούς πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007 με τη συνεργασία του τοπικού Συνδέσμου Αδειούχων Θερμοϋδραυλικών & Κλιματιστικών Έργων Ν.Ημαθίας και της βιομηχανίας ΧΑΛΚΟΡ Α.Ε.

Το σεμινάριο που παρακολούθησαν δεκάδες επαγγελματίες της περιοχής είχε ως αντικείμενο την παρουσίαση των χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων χρήσης των νέων εύκαμπτων χαλκοσωλήνων CUSMART, καθώς και την ενδεδειγμένη μεθοδολογία κατασκευής των υδραυλικών εγκαταστάσεων σε κτίρια. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιελάμβανε θεωρητική παρουσίαση του θέματος με χρήση οπτικοακουστικών μέσων και στη συνέχεια εργαστηριακή πρακτική.

Την ενημερωτική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χαράλαμπος Καρατζάς, πρόεδρος του τοπικού Συνδέσμου Υδραυλικών της Βέροιας – Βασίλειος Ιωαννίδης και Παναγιώτης Φουντουκίδης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης – Σάββας Σαπαλίδης και Αντώνιος Σκόδρας, πρόεδρος και ταμίας του Συνδέσμου Φλώρινας – Ιωάννης Κουτρούδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εορδαίας – Γεώργιος Τοδίσκας, πρόεδρος του Συνδέσμου Έδεσσας, και Δημήτριος Κούρτης, πρόεδρος του Συνδέσμου Αριδαίας. Η ΧΑΛΚΟΡ μία από τις μεγαλύτερες μεταλλουργικές βιομηχανίες της χώρας δημιούργησε και παρουσίασε πρόσφατα στην αγορά ένα νέο καινοτόμο προϊόν υψηλής τεχνολογίας, τον εύκαμπτο χαλκοσωλήνα CUSMART. Ο νέος χαλκοσωλήνας παράγεται σε τρεις τύπους, για κάθε εφαρμογή όπως ύδρευση, θέρμανση και ενδοδαπέδια θέρμανσης – δροσισμού.
Ειδικότερα στις εγκαταστάσεις θέρμανσης με τη χρήση του μονωμένου χαλκοσωλήνα CUSMART, λόγω της πολύ αποτελεσματικής εξωτερικής εργοστασιακής μόνωσης, επιτυγχάνεται σημαντικότατη εξοικονόμηση ενέργειας. Η ΧΑΛΚΟΡ διαθέτει τρία εργοστάσια στην Ελλάδα και ένα στο εξωτερικό. Εκτός των εύκαμπτων χαλκοσωλήνων CUSMART παράγει επίσης τους καθιερωμένους χαλκοσωλήνες TALOS, φύλλα και ταινίες χαλκού και ορειχάλκου για βιομηχανικές και αρχιτεκτονικές χρήσεις, φύλλα και ταινίες τιτανιούχου ψευδαργύρου (zinc) καθώς και υδρορροές χαλκού και zinc.
Η εταιρία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2000 και ISO 14001, ενώ κατέχει τα σημαντικότερα διεθνή και εθνικά πιστοποιητικά ποιότητος για τα προϊόντα της. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της ΧΑΛΚΟΡ εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη και την Αμερική.