Αρχική » Περιεχόμενα » Ειδήσεις » ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στο Αιγάλεω

ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στο Αιγάλεω

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων στις δυτικές περιοχές του λεκανοπεδίου, ξεκίνησε τη λειτουργία του, στις 15 Οκτωβρίου, το νέο κατάστημα της ΕΠΑ Αττικής στο Δήμο Αιγάλεω.
Το νέο κατάστημα της ΕΠΑ Αττικής, που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού 208 και Φιλαδελφείας,  θα εξυπηρετεί τους Δημότες Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Ιλίου, Κορυδαλλού, Περιστερίου, Χαϊδαρίου και Νίκαιας, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8π.μ. έως 5μ.μ. Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τις χρήσεις του φυσικού αερίου, τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο του Φυσικού Αερίου, να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση και να υπογράψουν σύμβαση, να πληρώσουν τα τέλη σύνδεσης καθώς επίσης και να εξοφλήσουν λογαριασμούς.

Επιπλέον, οι κάτοικοι των δυτικών περιοχών που θέλουν να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου και να επωφεληθούν από την οικονομική προσφορά που θα ισχύσει έως 30 Νοεμβρίου 2007, κερδίζοντας 50% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης, μπορούν να απευθυνθούν στο νέο κατάστημα εξυπηρέτησης πελατών στο Δήμο Αιγάλεω και να συνάψουν συμβόλαιο σύνδεσης εύκολα και γρήγορα.
Η απόφαση της ΕΠΑ να λειτουργήσει κατάστημα στην περιοχή απαντά στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση του φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή, από οικιακούς, εμπορικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές, που θέλουν να επωφεληθούν από τα οφέλη που προσφέρει το φυσικό αέριο: οικονομία, ευκολία και άνεση στη χρήση.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Αντώνης Λαμπρόπουλος, διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας, «βρισκόμαστε στο στάδιο υλοποίησης ενός δυναμικού σχεδίου δράσης, με στόχο να προσφέρουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν το φυσικό αέριο και να απολαύσουν το οφέλη του. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνουμε σήμερα και επίσημα τη λειτουργία του νέου καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Αττικής, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων των δυτικών περιοχών».
Στην τελετή παραβρέθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, κος Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος συνεχάρη τη Διοίκηση της ΕΠΑ για την πρωτοβουλία και δήλωσε την έμπρακτη υποστήριξη της κυβέρνησης για έργα που αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η πρωτοβουλία λειτουργίας του καταστήματος έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αιγάλεω, στο πλαίσιο της δυναμικής υποστήριξης ενεργειών που σχετίζονται με τον εκσυγχρονισμό των παροχών προς τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, τόνισε ανάμεσα σε άλλα ότι «η λειτουργία του νέου καταστήματος εξυπηρέτησης πελατών της ΕΠΑ Αττικής είναι σίγουρο ότι και στην καλύτερη ενημέρωση των κατοίκων θα συμβάλλει αλλά και στη σύνδεση περισσότερων καταναλωτών με το δίκτυο του φυσικού αερίου, θα συντελέσει με επωφελή αποτελέσματα για τους ίδιους και για το περιβάλλον».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία Παροχής Αερίου Αττικής Α.Ε. βρίσκεται στο στάδιο υλοποίησης ενός δυναμικού σχεδίου δράσης που στοχεύει στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της και την απρόσκοπτη κάλυψη των αναγκών του συνεχώς διευρυνόμενου δικτύου της.