Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα στο Συνεταιρισμό Φθιώτιδας – “Υδρώ”

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα στο Συνεταιρισμό Φθιώτιδας – “Υδρώ”

tsitsis.jpg

tsitsis.jpgΆριστα τα αποτελέσματα, σε όλα τα επίπεδα, για το Συνεταιρισμό Φθιώτιδας και το 2006.
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αριστείδης Τσιτσής, ο Συνεταιρισμός, το 2006, έκλεισε με αύξηση τζίρου 40% έναντι του 2005, γεγονός που καταδεικνύει τη μεγάλη αποδοχή του από το καταναλωτικό και τεχνικό κοινό του νομού (και όχι μόνο).
Η αύξηση 40% μεταφράζεται σε ποσό 3 εκατ. 960 χιλιάδων ευρώ και κυμαίνεται σε όλα τα είδη που διακινεί ο Συνεταιρισμός.
«Οι συνάδελφοι και γενικότερα το καταναλωτικό κοινό θεωρούν το Συνεταιρισμό ως το καλύτερο μαγαζί του χώρου στο νομό, και αυτό μας το αποδεικνύουν εμπράκτως. Μας προτιμούν για τις αγορές τους κι εμείς δεν τους διαψεύδουμε στις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους, τόσο από άποψη ποιότητας προϊόντων, όσο και από άποψη τιμών και εξυπηρέτησης.
Συνεχώς ανανεωνόμαστε και ενημερωνόμαστε για τα προϊόντα και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Οι επιλογές των προϊόντων μας είναι αρκετά μεγάλες καλύπτοντας όλα τα γούστα. Έχουμε άψογη συνεργασία με τους κατασκευαστές της πόλης μας και αδελφοποιημένες σχέσεις με το Σύνδεσμο.
Ο Συνεταιρισμός είναι μαγαζί όλων των υδραυλικών, και με τους περισσότερους έχουμε φιλικές σχέσεις», τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ..
Το πελατολόγιο του Συνεταιρισμού εκτείνεται, εκτός από τη Φθιώτιδα και στην Άμφισα «όπου έχουμε συνεργάτες κατασκευαστές και υδραυλικούς».
Σημειώνουμε ότι 3 υδραυλικοί της Άμφισσας είναι μέλη στο Συνεταιρισμό.
Αυτή τη στιγμή ο Συνεταιρισμός απαριθμεί 33 μέλη, όμως οι προσδοκίες για αύξηση του αριθμού μέσα στο 2007, είναι μεγάλες.
«Το ενδιαφέρον των υδραυλικών -και μάλιστα νέων σε ηλικία- για εγγραφή στο Συνεταιρισμό είναι έντονο. Πλέον οι υδραυλικοί έρχονται μόνοι τους και ρωτούν για τον τρόπο εγγραφής τους», σημειώνει ο συν. Τσιτσής.
Άριστες όμως είναι οι σχέσεις του Συνεταιρισμού και με την ΠΟΣΕΥΔ, όπου ο τζίρος του, κατά κόρον περνάει μέσα από την Ομοσπονδία.
Σε ό,τι αφορά στις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού, η διοργάνωση τεχνικών σεμιναρίων για τους συναδέλφους και οι επισκέψεις σε εταιρίες αποτελούν θεσμό.
Πρόσφατα, μάλιστα, ο Συνεταιρισμός διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο με την εταιρία Interplast, με τη συμμετοχή 175 ατόμων.
Στις δραστηριότητες του Συνεταιρισμού συγκαταλέγεται και η συμμετοχή του στην έκθεση της Λαμίας, που γίνεται κάθε χρόνο.