Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Ενημερωτική εκδήλωση από την ΟΕΒΕΝΗ για μεγιστοποίηση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τον εμβολιασμό

Ενημερωτική εκδήλωση από την ΟΕΒΕΝΗ για μεγιστοποίηση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τον εμβολιασμό

Ζούμε σε μια κρίσιμη εποχή και είναι αναγκαίο όλοι μας να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες, για να μπορέσουμε το συντομότερο δυνατόν να βγάλουμε τις μάσκες και να σταματήσουμε να θρηνούμε θύματα.
Με αφορμή την μεγάλη επικινδυνότητα του ιού COVID-19, ο οποίος έχει μεγάλη έξαρση στην εποχή μας και εκτιμώντας οτι η επιστημονική πληροφόρηση θα μεγιστοποιήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών για τον εμβολιασμό, η διοίκηση της ΟΕΒΕΝΗ διοργάνωσε την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 μια ενημερωτική εκδήλωση.


Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Νομού Ηρακλείου Ηρακλής Δαριβιανάκης, όπως και ο γραμματέας Γεώργιος Τσιμπινός, παρευρέθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση τής ΟΕΒΕΝΗ στο κέντρο “Αναδρομές”. Η Εκδήλωση είχε τίτλο «Εμβόλια έναντι της νόσου COVID-19: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα». Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας συζητήθηκαν τρόποι αντιμετώπισης και εξάλειψης του ιού.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης.
Καλεσμένοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Δρ Νικόλαος Τζανάκης καθηγητής ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου κ. Χάρης Βαβουρανάκης, ο υγειονολόγος Αν. Προιστάμενος δημόσιας υγιεινής περιφέρειας Κρήτης κ. Αντώνης Παπαδάκης και η κα Λένα Μπορμπουδάκη, διοικήτρια της 7ης υγειονομικής περιφέρειας Κρήτης.
Σωματεία της ΟΕΒΕΝΗ συμμετείχαν επίσης. Με το πέρας της εκδήλωσης επακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις που είχαν οι συμμετέχοντες.
Το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Ηρακλής Δαριβιανάκης,
Ο γραμματέας, Γεώργιος Τσιμπινός

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι