Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Ενημέρωση από το Σύνδεσμο Αδειούχων Εγκαταστατών Συντηρητών Καύσης Υγρών και Αερίων Καυσίμων Θεσσαλίας

Ενημέρωση από το Σύνδεσμο Αδειούχων Εγκαταστατών Συντηρητών Καύσης Υγρών και Αερίων Καυσίμων Θεσσαλίας

Ο Σύνδεσμος Συντηρητών Καυστήρων Λάρισας «Η Θέρμανση», μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες υπήρξε αρκετά ενεργός. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του το 1988 έχει δική του έδρα στη Λάρισα στην οδό Μιαούλη 79. Όλοι οι συνάδελφοι συνέβαλαν και εργάστηκαν για να τελειώσει η κατασκευή και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε έναν δικό μας χώρο.
Εκεί πήρε μέρος και το ΔΣ που έγινε στις 22/09/2022 με απαρτία και συζητήθηκαν θέματα εσωτερικά άλλα κυρίως το πρόβλημα που υπάρχει στην τιμή του αερίου αν θα έχουμε επάρκεια και πως θα αντιμετωπίσουμε την αναστάτωση που υπάρχει στους καταναλωτές.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Πρόεδρος βρέθηκε στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ παρουσία του Γενικού Διευθυντή Λεωνίδα Μπάκουρα, με σκοπό την σωστή χρήση του φυσικού αερίου και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας για τον τελικό καταναλωτή. Ο σύνδεσμος Λάρισας κατέθεσε τις δικές του προτάσεις, με ίσως την πιο σημαντική, την συντήρηση των εγκαταστάσεων από αδειούχους συντηρητές και την έκδοση του νόμιμου φύλλου καυσαερίων, όπου επάνω αναγράφονται και ο βαθμός απόδοσης και τα καυσαέρια αλλά και τυχόν παρατηρήσεις για εξοικονόμηση ή διόρθωση των προβλημάτων.


Επίσης στις 28/09/2022 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συνδέσμου και το πρώτο σεμινάριο. Η ιταλική εταιρεία CALEFFI-Cosmarco μας παρουσιάζει κάποια νέα πολύ ενδιαφέροντα προϊόντα, όπως φίλτρα για τους λέβητες και τις αντλίες θερμότητας, εξαρτήματα για τα ηλιακά συστήματα, εξαρτήματα λεβητοστασίου και διάφορα χημικά προϊόντα για τον καθαρισμό του λέβητα και της εγκατάστασης. Στο σεμινάριο βρέθηκε και ο πρόεδρος του συνδέσμου υδραυλικών Λάρισας Γεώργιος Χαλέπης μαζί με τον ταμία και τους ευχαριστούμε θερμά.
Στον σύνδεσμο Λάρισας ξεκινάει ένας νέος κύκλος επιμόρφωσης των μελών και εξωστρέφειας. Σκοπός μας είναι όπως έχουμε ξαναναφέρει να προσελκύσουμε όλους τους τεχνικούς που ασχολούνται με την συντήρηση των εγκαταστάσεων καύσης και να κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να είναι πάντα ενημερωμένοι και καταρτισμένοι. Αυτό θα φέρει ποιότητα και εξασφάλιση στον Κλάδο.
Ο πρόεδρος, Ευθύμιος Τοσιούδης

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σωματεία