Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » «ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2006»: ΜΕΤΡΟΝ Ε.Π.Ε.

«ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2006»: ΜΕΤΡΟΝ Ε.Π.Ε.

af-metron.jpg

af-metron.jpgΕπιτυχημένη κρίθηκε η συμμετοχή της εταιρείας ΜΕΤΡΟΝ Ε.Π.Ε. στην έκθεση ΕΝΕΡΓΕΙΑ 2006.
Στο περίπτερο της εταιρίας, εκτέθηκαν ολοκληρωμένα συγκροτήματα (skids) Μέτρησης & Ρύθμισης Αερίων και Υγρών Καυσίμων, Σταθμοί Μέσης Πίεσης Φυσικού Αερίου, Συγκροτήματα Έγχυσης Προσθέτων Καυσίμων, καθώς και Σταθμοί Τηλεθέρμανσης, από το πρόσφατο έργο που έχει αναλάβει η εταιρία για την Τηλεθερμανση Κοζάνης/Σερρών. Η μελέτη και κατασκευή των παραπάνω συγκροτημάτων πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας, στη Μαγούλα Αττικής.
Στο περίπτερο της ΜΕΤΡΟΝ Ε.Π.Ε. ξεχώρισαν και οι φωτογραφίες από έργα που έχει εκτελέσει η εταιρία εντός Ελλάδος, για πελάτες όπως τα ΕΛ.ΠΕ, η ΔΕΠΑ, η ΕΠΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, η MOTOR OIL, η J&P, η METKA, η ΤΕΡΝΑ κ.α., καθώς και εκτός συνόρων, σε χώρες όπως η Νορβηγία, η Λιβύη, η Γκάνα, η Αγγλία, το Ιράν, το Σουδάν, η Αλβανία, τα Σκόπια κ.α.
Η ΜΕΤΡΟΝ Ε.Π.Ε. με 10ετή εμπειρία στο χώρο, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (μελέτη, προμήθεια, κατασκευή, τεχνική υποστήριξη) στη Μέτρηση & Διακίνηση Αερίων και Υγρών Καυσίμων, καθώς και σε γενικότερες Ενεργειακές Εφαρμογές.