Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » ΕΝΕΕΠΙΘΕ: Εκδήλωση κοπής πίτας έτους 2023

ΕΝΕΕΠΙΘΕ: Εκδήλωση κοπής πίτας έτους 2023

Η Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μετά από διακοπή τριών ετών λόγω της πανδημίας, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των επιχειρήσεων-μελών της Ένωσης και του κλαδικού τύπου. Μέσα σε ένα εγκάρδιο περιβάλλον οι επιχειρήσεις του κλάδου συζήτησαν τα νέα και τις προκλήσεις της αγοράς. Ο προέδρος κ. Βασ. Γιωτόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη για τη θερμή συμμετοχή τους τονίζοντας ότι το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει δυναμικά το έργο του ζητώντας ταυτόχρονα την έμπρακτη συνεισφορά των μελών. Αφού ανέφερε τις προτεραιότητες της Ένωσης για το νέο έτος ευχήθηκε στους παρισταμένους υγεία και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.


Ακολούθησε κλήρωση για τα 4 προσφερόμενα δώρα ενώ το μεγάλο δώρο της βραδιάς ήταν ευγενικής χορηγίας της εταιρείας μέλους LG Electronics Hellas S.A.
Στην Ταβέρνα «η Μοναξιά», τα μέλη της Ένωσης βρέθηκαν με τους προσκαλεσμένους τους, για να κόψουν την βασιλόπιτα και να ανταλλάξουν μεταξύ τους ευχές για την νέα χρονιά και απόψεις για θέματα που τρέχουν αυτή την χρονιά τα οποία θα συζητηθούν αναλυτικά στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης που έχει προγραμματιστεί για τον Μάϊο του 2023. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν με εκπροσώπους τους, πολλές εταιρείες του Κλάδου.

Ο πρόεδρος της ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.ΘΕ κ. Βασίλης Γιωτόπουλος καλωσόρισε τους παρεβρισκόμενους και στη συνέχεα έκοψε την Βασιλόπιτα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, το φαγητό εξαιρετικό και η επιλογή της ταβέρνας επίσης ξεχωριστή. Με το καλό κρασί και την καλή παρέα κύλισε η βραδιά, πολύ ευχάριστα για όλους.