Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Έκθεση για θέρμανση, ψύξη-κλιματισμό και ΑΠΕ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Τρικάλων

Έκθεση για θέρμανση, ψύξη-κλιματισμό και ΑΠΕ διοργανώνει ο Σύνδεσμος Υδραυλικών Τρικάλων

Η πρώτη έκθεση στα Τρίκαλα για θέρμανση, ψύξη – κλιματισμό και ΑΠΕ, περνάει σιγά – σιγά από το χαρτί προς την υλοποίηση. Ο σύνδεσμος υδραυλικών νομού Τρικάλων, εργάζεται για να γίνει πραγματικότητα η πρώτη έκθεση αυτού του είδους στα Τρίκαλα.


Η έκθεση θα λάβει χώρα το Σεπτέμβριο στο πάρκο Ματσόπουλου, στον χώρο που γίνεται ο «Μύλος των ξωτικών» από 1 Σεπτεμβρίου έως και 3 Σεπτεμβρίου 2023. Σημαντική είναι η βοήθεια του επιστημονικού συνεργάτη του Συνδέσμου Ιωάννη Μπετούνη για την υλοποίηση της έκθεσης. Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και άλλες ενημερώσεις σχετικά. Όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση, μπορούν από τώρα να έρθουν σε επαφή με τον σύνδεσμο υδραυλικών Τρικάλων, στο κινητό τηλέφωνο 6972565179 και να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο του Συνδέσμου, Νικόλαο Βαλομάνδρα.


Συνάντηση στον Δήμαρχο Τρικκαίων και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την έκθεση
Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την μεγάλη έκθεση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων. Τις προηγούμενες μέρες ο Πρόεδρος του συνδέσμου Νίκος Βαλομάνδρας και ο επιστημονικός συνεργάτης του συνδέσμου Γιάννης Μπετούνης, είχαν συναντήσεις με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλη Γιαγιάκο, ώστε να συζητηθούν από κοινού οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες της έκθεσης. Σε άριστο κλίμα συνεργασίας λύθηκαν τα τελευταία ζητήματα της έκθεσης η οποία και θα υλοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, από 1 έως 3 του μηνός.
Ο Δήμαρχος αγκάλιασε θερμά αυτή την πρωτοβουλία του συνδέσμου και δήλωσε ότι ο Δήμος θα συνδράμει ενεργά για την υλοποίηση και την ομαλή διεξαγωγή της, ενώ και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι θα είναι αρωγός για την υλοποίηση της έκθεσης. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Σύνδεσμος υδραυλικών διοργανώνει μια έκθεση με αντικείμενο τη θέρμανση, τον κλιματισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Στόχος του συνδέσμου, σύμφωνα με δηλώσεις του συν. Βαλομάνδρα, είναι η ανάδειξη νέων τεχνολογιών στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και η ενημέρωση των επαγγελματιών και ιδιωτών γύρω από αυτές. Τέλος, ο συν. Βαλομάνδρας δήλωσε ότι η έκθεση θα είναι απολύτως επιτυχημένη, καθώς έχουν δείξει ενδιαφέρον για αυτήν μεγάλες ελληνικές εταιρείες του χώρου και έχουν ολοκληρωθεί, επίσης, οι πρώτες κρατήσεις περιπτέρων στην έκθεση.