Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ BUDERUS ΕΛΛΑΣ ΑΕ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ BUDERUS ΕΛΛΑΣ ΑΕ

H Buderus Ελλάς Α.Ε. έχοντας ως αρχή τη συνεχή επιμόρφωση και τεχνική υποστήριξη  των εμπορικών της συνεργατών καθώς επίσης και των τεχνικών εγκατάστασης θέρμανσης και φυσικού αερίου προσφέρει τεχνικά εκπαιδευτικά σεμινάρια με πρακτική εργαστηριακή εφαρμογή των θεωρητικών γνώσεων στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στο 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται σε ένα πλήρες εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων και ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο θέρμανσης όπου  οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την απαραίτητη κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες θέρμανσης και ενέργειας.
Από το 2006 έως σήμερα  έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 450 άτομα στις εγκαταστάσεις της Buderus Ελλάς Α.Ε. με γνώμονα την πλήρη υποστήριξη και τεχνική επιμόρφωση του πελάτη.
Η Buderus Ελλάς Α.Ε., αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα της Βuderus και της Junkers, προϊόντα υψηλής ποιότητας στον τομέα της θέρμανσης και του φυσικού αερίου. Η Buderus Ελλάς Α.Ε. ανήκει στον γερμανικό πολυεθνικό όμιλο ΒΒΤ Thermotechnik GmbH, θυγατρική εταιρία του ομίλου BOSCH. Η BBT Thermotechnik προέκυψε το 2004 από τη συγχώνευση της Bosch Thermotechnik (Junkers) και της Buderus Heiztechnik GmbH.
Ένας από τους βασικούς στόχους της εταιρίας είναι η άμεση, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της μέσω του άρτια οργανωμένου και εκπαιδευμένου τμήματος Service καθώς επίσης  του εξειδικευμένου δικτύου εμπορικών συνεργατών που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα.