Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Εκλογές στην ΟΒΥΕ, τώρα, ζητά ο Σύνδεσμος Κέρκυρας

Εκλογές στην ΟΒΥΕ, τώρα, ζητά ο Σύνδεσμος Κέρκυρας

Την παραίτηση όλου του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ και την άμεση προσφυγή σε εκλογές προτείνει, με επιστολή του, το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κέρκυρας. Σε συνέχεια των επιστολών που αντάλλαξαν μέλη του Δ.Σ. της ΑΔΕΚΥ και της ΔΕΚΥ για το ψήφισμα για το ασφαλιστικό, που ως γνωστόν συνοδεύτηκε από την αποχώρηση των μελών της ΔΕΚΥ από την τελευταία συνεδρίαση της διοίκηση της Ομοσπονδίας, ο Σύνδεσμος Κέρκυρας αναφέρει:

«Διαβάσαμε τις δύο επιστολές της ΔΕΚΥ και της ΑΔΕΚΥ. Η γενική συνέλευση με μεγάλη πλειοψηφία ενέκρινε το ψήφισμα της ΔΕΚΥ να σταλεί ως έχει.
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ δεν σέβεται τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης.
Ακόμα πιστεύουμε ότι η ΔΕΚΥ δεν έπρεπε να αποχωρήσει από το Δ.Σ., διότι αυτό δεν είναι λύση. Οι δύο τελευταίες τριετίες για το Δ.Σ. της ΟΒΥΕ ήταν οι χειρότερες των τελευταίων χρόνων.
Αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο κατεβαίνουμε στις γενικές συνελεύσεις της ΟΒΥΕ. Με μίζερο χρόνο, με αποφάσεις που δεν υλοποιούνται και από την άλλη να είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις μελών του Δ.Σ., τις οποίες μεταφέρουν στις γενικές συνελεύσεις.
Άποψή μας είναι ότι τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. είναι πάρα πολλά χρόνια στις καρέκλες της ΟΒΥΕ και προφανώς έχουν πλέον κουραστεί. Πρέπει να μπουν νέοι συνάδελφοι με φρέσκιες ιδέες για το καλό της ΟΒΥΕ και του κλάδου. Προτείνουμε την παραίτηση όλου του Δ.Σ. και να πάμε άμεσα σε εκλογές».
Η επιστολή που υπογράφεται από τον πρόεδρο Παναγιώτη Τσιτσέ και τον γενικό γραμματέα του Συνδέσμου Γεώργιο Βλαχόπουλο, κοινοποιήθηκε στην ΟΒΥΕ, στους συνδέσμους και τον κλαδικό τύπο.