Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα από το ΝΕΣΥΘΕΡΜ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, ο Νέος Συνεταιρισμός Θερμοϋδραυλικών Λάρισας – «ΝΕ.ΣΥ.ΘΕΡΜ. Σ.Π.Ε.». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του κέντρου «ΑΣΤΕΡΑΣ», όπου παραβρέθηκαν τόσο οι συνέταιροι – μέλη του Συνεταιρισμού, όσο και συνάδελφοι θερμοϋδραυλικοί, συνεργάτες μηχανολόγοι & πολιτικοί μηχανικοί, καθώς και προμηθευτές του Συνεταιρισμού. Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, K. Σαγώνας, έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορία και στην πορεία του Συνεταιρισμού από την ίδρυσή του έως και σήμερα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην περίοδο των τελευταίων ετών και συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2015 και μετά, όπου υπήρξε μια σειρά πολύ σημαντικών αλλαγών, οι οποίες συνέβαλαν στη σημερινή θετική και πολύ ελπιδοφόρα εικόνα του Συνεταιρισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Σαγώνας τόνισε :
«Τα τελευταία χρόνια συντελούνται πολλές και καθοριστικές παρεμβάσεις στο κατάστημα, που όλες έχουν ως στόχο τη θωράκιση της επιχείρησης, συμβάλλοντας παράλληλα στη δυναμική πορεία του Συνεταιρισμού προς την επόμενη ημέρα και στην αξιοποίηση των ευκαιριών, που δημιουργούνται στην αγορά στην οποία δραστηριο-ποιούμαστε. Έχουμε μια ισχυρή βάση, που είναι οι συνέταιροί μας και μια πολύ αξιόλογη ομάδα εργαζομένων. Σας καλούμε όλους να προχωρήσουμε μαζί και να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο. Πιστεύουμε σε μια επίσης καλή χρονιά, όπως ήταν το 2022, ίσως και ακόμη καλύτερη, παρά το ότι είναι μια χρονιά εκλογών και έχουμε ήδη μπει σε προεκλογική τροχιά. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και εύχομαι Υγεία και Καλή Χρονιά σε όλους.»


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης και απεύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό για την καινούργια χρονιά, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Στέλιος Δημότσιος και από το Δήμο Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, κ. Παναγιώτης Νταής. Ο τυχερός της βραδιάς, ο οποίος βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας και κέρδισε ένα επιτοίχιο λέβητα αερίου μάρκας Ariston, ήταν ο συνέταιρος και μέλος του Συνεταιρισμού κ. Ευάγγελος Ζιώγκος.