«Εγκαταστάτης της Χρονιάς»: Μεγάλος πανελλήνιος, διαδικτυακός διαγωνισμός της HALCOR

Η Halcor, τομέας σωλήνων χαλκού της EΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ A.E., διοργανώνει μεγάλο πανελλήνιο διαδικτυακό διαγωνισμό με τίτλο «Εγκαταστάτης της Χρονιάς».
Ο διαγωνισμός που πραγματοποιείται στον ιστότοπο www.egatastatisxronias.gr , παροτρύνει τους εγκαταστάτες (υδραυλικούς και ψυκτικούς) να καταθέσουν το έργο τους, με εγκατάσταση που πραγματοποίησαν ή θα ολοκληρώσουν στο διάστημα που διενεργείται ο διαγωνισμός και να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα.
Η Κριτική Επιτροπή, που θα αξιολογήσει τα έργα σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν αναρτηθεί στο microsite, αποτελείται από:
Εκπρόσωπο Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού Ε.Ι.Α.Χ., Εκπρόσωπο Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλλάδας Ο.Β.Υ.Ε., Εκπρόσωπο Ένωση Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε., Εκπρόσωπο Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδας Ο.Ψ.Ε., Εκπρόσωπο Ποιοτικού Ελέγχου ΧΑΛΚΟΡ.
Oι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο Citroen Berlingo Van με εξοπλισμό επαγγελματικών ραφιών και δώρα τεχνολογίας, όπως τρία iPhone XS, 64GB. Το βραβείο καινοτόμας μελέτης θα κερδίσει ένα laptop Lenovo με ενσωματωμένο πρόγραμμα σχεδιασμού εγκαταστάσεων.
Οι εγκαταστάτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να καταθέσουν το έργο τους έως και τις 26/02/2021.