Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης με το σύστημα Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Εγκατάσταση δικτύου ύδρευσης με το σύστημα Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Στα πλαίσια εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, χρησιμοποιήθηκε το σύστημα πολυστρωματικού σωλήνα και πρεσσαριστών εξαρτημάτων σύνδεσης, Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ, για την αντικατάσταση κεντρικών δικτύων ύδρευσης με διαστάσεις σωλήνα και εξαρτημάτων Φ40, Φ63 και Φ90.


Η επιλογή του συστήματος Al-CobraPRESS για την, σε λειτουργία, ανακαίνιση της εγκατάστασης έγινε λόγω της μεγάλης ταχύτητας που προσφέρει στην ολοκλήρωση του έργου αλλά και λόγω των σημαντικών τεχνικών πλεονεκτημάτων του συστήματος. Η μεγάλη διάρκεια ζωής που προσφέρει στην εγκατάσταση, η υψηλή του αντοχή σε θερμοκρασία και πίεση, οι μικρές θερμικές διαστολές του που είναι εύκολα διαχειρίσιμες στα μεγάλα ευθύγραμμα μήκη του έργου αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες επιλογής.
Κυρίως όμως η υψηλή υγιεινή που προσφέρει στην εγκατάσταση, χάρη στην απουσία διαβρώσεων αλλά και την ελάχιστη δημιουργία επικαθίσεων, ήταν ένα χαρακτηριστικό ιδιαίτερα σημαντικό σε μια εγκατάσταση ύδρευσης και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο απαιτητικό περιβάλλον.


Το σύστημα Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ είναι ιδανικό για εφαρμογή σε μεγάλα κτήρια με αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας αλλά και σε κάθε μεγέθους εγκατάσταση είτε πρόκειται για νέα εγκατάσταση ή ανακαίνιση της ήδη υπάρχουσας.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες εργασίας λόγω της φύσης του έργου, το σύνολο των εμπλεκομένων στην προμήθεια (ΕΔΡΑ ΕΠΕ) στην κατασκευή αλλά και στην επίβλεψη εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αποτέλεσμα αποδεικνύοντας ότι το πρωτοποριακό σύστημα Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ, μπορεί να εξυπηρετήσει με ασφάλεια και αξιοπιστία μεγάλες εγκαταστάσεις ζεστού και κρύου νερού.


Τα χαρακτηριστικά του συστήματος σε τεχνικό και ποιοτικό επίπεδο, τα 16 ευρωπαϊκά πιστοποιητικά καταλληλόλητάς του για εγκαταστάσεις πόσιμου νερού (μεταξύ των οποίων DWGV, AENOR, CSTB, RINA κ.ά.), η μεγαλύτερη σειρά εξαρτημάτων σε ποικιλία τύπων και διαμέτρων αλλά και διαθεσιμότητά τους καθιστούν το σύστημα Al-CobraPRESS της ΤΙΕΜΜΕ την κορυφαία επιλογή των μηχανικών μελετητών αλλά και των εργολάβων εγκαταστατών.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Ειδήσεις