Αρχική » Συνεταιριστικά Νέα Υδραυλικών » Συνεταιρισμοί » Εγκαίνια νέου καταστήματος ΣΕΥΦΑΝΗ στο Ηράκλειο

Εγκαίνια νέου καταστήματος ΣΕΥΦΑΝΗ στο Ηράκλειο

Ο ΣΕΥΦΑΝΗ, ο Συνεταιρισμός των Υδραυλικών του νομού Ηρακλείου, εγκαινίασε στις 18 Μάϊου 2022 το δεύτερο κατάστημά του στην πόλη του Ηρακλείου. Πλήθος φίλων και συνεργατών παρευρέθηκαν για να ευχηθούν και να μοιραστούν με την Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας την χαρά της δημιουργίας του δεύτερου σημείου πώλησης του ΣΕΥΦΑΝΗ στο Ηράκλειο.

Σε μια περίοδο που η συνεταιριστική ιδέα βάλλεται από παντού και οι Συνεταιριστικές οργανώσεις αποδεκατίζονται σε όλη την Ελλάδα, ο ΣΕΥΦΑΝΗ αποτελεί τρανή απόδειξη Συνεταιρισμού που υλοποιεί με επιτυχία τον ένα στόχο μετά τον άλλο. Η συνταγή δεν είναι μυστική: Αποτελεσματική διαχείριση, εξειδικευμένο προσωπικό με κέφι, σωστή οργανωτική δομή, δυνατές συνεργασίες με προμηθευτές και πάνω απ’ όλα ικανοποιημένους πελάτες.
Σε περισσότερα από 400τμ, έχει αναπτυχθεί ένα πλήρες κατάστημα υδραυλικών ειδών και ταυτόχρονα ένας σύγχρονος χώρος λιανικής πώλησης με μια μεγάλη γκάμα ειδών, όπως μπαταρίες κουζίνας και λουτρού, είδη υγιεινής, νεροχύτες, αξεσουάρ για το μπάνιο και την κουζίνα, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη κήπου, είδη αποστράγγισης, Χημικά-σιλικόνες-κόλλες, αντλίες, πιεστικά δοχεία και πολλά άλλα.