Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » ecoTEC plus: Έτοιμος για την εποχή του υδρογόνου!

ecoTEC plus: Έτοιμος για την εποχή του υδρογόνου!

Ο ορισμός της εξέλιξης στους λέβητες φυσικού αερίου!

Με τους επίτοιχους λέβητες ecoTEC VU και VUW plus ΙΟΝΙ, η Vaillant κατάφερε να δημιουργήσει ένα απόλυτα ευέλικτο σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης -κατάλληλο ακόμη και για μείγματα νέας γενιάς με υδρογόνο. Χάρη στο μεγάλο εύρος λειτουργίας τους και τον σύμπακτο σχεδιασμό τους, οι λέβητες plus IONI μπορούν να εγκατασταθούν άμεσα σχεδόν σε οποιοδήποτε χώρο και για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών.


Οι νέοι λέβητες συμπύκνωσης ecoTEC VU και VUW plus ΙΟΝΙ φέρουν την υπογραφή Vaillant, made in Germany, πετυχαίνοντας εποχιακό βαθμό απόδοσης θέρμανσης 98%, το μέγιστο που συναντάμε σε λέβητα αερίου. Επιπλέον, με την ενσωματωμένη αντιστάθμιση καιρικών συνθηκών επιτυγχάνουν μικρότερη κατανάλωση αερίου, για να επωφελείστε οικονομικά αλλά και να συνεισφέρετε στην προστασία του περιβάλλοντος, με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Με δυνατότητα άμεσης ή έμμεσης παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, δυνατότητα λειτουργίας με υγραέριο εύκολα με απλή ρύθμιση στο μενού του λέβητα, οι νέοι λέβητες plus ΙΟΝΙ αποτελούν την καλύτερη επιλογή για να θερμάνετε αποδοτικά το σπίτι και την οικογένειά σας. Είναι διαθέσιμοι σε μεγάλο εύρος ισχύος με μοντέλα από 10 έως και 40 kW, προσφέροντας ευελιξία στον κατασκευαστή και τον μηχανικό, καθώς αποτελούν ποιοτικές προτάσεις για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες. Αποτελεί την Premium σειρά και best seller των λεβήτων της Vaillant!
Χαρακτηρίζεται από την minimal εξωτερική του εμφάνιση, διαθέτει οθόνη LCD με πλήκτρα αφής και ελληνικό μενού.
Το νέο προηγμένο σύστημα καύσης IONI detect διαθέτει αυτόματη ηλεκτρονική βαλβίδα αερίου μεγάλης αναλογικότητας 1:10 και ένα πρόσθετο ηλεκτρόδιο ιονισμού στον θάλαμο καύσης εξασφαλίζοντας βέλτιστη λειτουργία και προσαρμογή σε κάθε είδους μελλοντική αλλαγή την ποιότητα του αερίου. Η κυκλοφορία του νερού στο σύστημα θέρμανσης υποστηρίζεται από τον ενσωματωμένο κυκλοφορητή υψηλής απόδοσης με κινητήρα EC και χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο επικοινωνίας LIN BUS για ακόμη καλύτερη υδραυλική εξισορρόπηση.
Ο συνδυασμός της λειτουργίας με την χρήση των ελεγκτών sensoHOME και sensoCOMFORT αναβαθμίζει ενεργειακά το σύστημα θέρμανσης πετυχαίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον μέγιστο δυνατό εποχιακό βαθμό απόδοσης θέρμανσης. Επίσης, ο χρήστης του συστήματος έχει την δυνατότητα να αντλήσει σημαντικές πληροφορίες για την λειτουργία του συστήματος όπως η κατανάλωση του αερίου σε kWh για την θέρμανση και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε επίπεδο ημέρας, εβδομάδας, μήνα και έτους. Η δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου από το κινητού σας, μέσω της εφαρμογής sensoAPP και την εγκατάσταση της sensoNET ολοκληρώνει το προφίλ του τέλειου λέβητα.
Τέλος, τα 8 έτη εγγύησης αποτελούν σημαντικό κίνητρο, αφού τηρώντας το πρόγραμμα ετήσιας συντήρησης ο χρήστης απαλλάσσεται από οποιοδήποτε κόστος για τα επόμενα 8 έτη, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης από τα 8 στα 10 έτη με επιπλέον κόστος.
Περισσότερες πληροφορίες: Θερμογκάζ Α.Ε. – https://thermogas.gr

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης