Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ηλιακής Ενέργειας » Νέα προϊόντα από την εταιρία Ecofer – K. Z. Oικονόμου

Νέα προϊόντα από την εταιρία Ecofer – K. Z. Oικονόμου

ecofersmartsolstd

ecofersmartsolstdΗ εταιρία Ecofer – K. Z. Oικονόμου στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Γερμανική EMZ διανέμει αποκλειστικά στην Ελλάδα τους νέους ψηφιακούς διαφορικούς ελεγκτές ηλιακών εγκαταστάσεων Smart Sol.
Οι νέοι διαφορικοί ελεγκτές της ΕΜΖ εξασφαλίζουν έως και 15% υψηλότερη απόδοση και διατίθενται σε διάφορα μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε είδους εγκατάσταση.
Διαθέτουν πλήρη οθόνη γραφικών για ξεκάθαρη απεικόνιση και ο χειρισμός τους γίνεται από ένα μόνο πλήκτρο. Ακόμα οι νέοι διαφορικοί ελεγκτές της ΕΜΖ διαθέτουν πρωτοποριακό και ελκυστικό σχεδιασμό ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ για επεξεργασία των δεδομένων της εγκατάστασης (μοντέλα Sol & Sol Plus).
Επίσης η Ecofer στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας της με την Ιταλική Argoclima SpA παρουσιάζει τις νέες μονάδες ανάκτησης θερμότητας eMix. Η eMix είναι μία καινοτόμος εσωτερική μονάδα στη σειρά iSERIES, που μπορεί να παρέχει οικιακό ζεστό νερό από μία θερμοδυναμική πηγή όλο τον χρόνο, ανεξάρτητα από τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος. Σε συνδυασμό με ένα δοχείο eMix και χρησιμοποιώντας την ενέργεια που παράγεται απευθείας από την αντλία θερμότητας (έτσι λοιπόν ανανεώσιμη ενέργεια), παράγει ζεστό νερό οικιακής χρήσης έως 80°C είτε η αντλία λειτουργεί για θέρμανση είτε για ψύξη.