Δυνατό «παρών» από τον ΣΕΥΘ στην 84η ΔΕΘ

Το «παρών» έδωσε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Νομού Θεσσαλονίκης με περίπτερό του στην 84η ΔΕΘ. Σε δελτίο τύπου του, ο Σύνδεσμος αναφέρει:
«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο ιστορικότερος και σημαντικότερος θεσμός της πόλης μας, άνοιξε τις πύλες του για εννέα μέρες και φιλοξένησε επιχειρήσεις από όλη την χώρα καθώς και από τον υπόλοιπο κόσμο.


Η συμμετοχή του Συνδέσμου μας, υπήρξε καθοριστική για το καταναλωτικό κοινό, καθώς πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για την αξία του αδειούχου υδραυλικού, την Υπεύθυνη Δήλωση Καλής Εκτέλεσης με την οποία παρέχουμε 10ετή εγγύηση, την ασφάλεια αστικής ευθύνης με την οποία ασφαλίζουμε την εργασία μας για 5 χρόνια, καθώς επίσης και για το πώς να επιλέξουν αδειούχο υδραυλικό για μία σωστή και ασφαλή εργασία στην οικία τους. Στα πλαίσια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν επαγγελματικές συναντήσεις της διοίκησης με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον Kλάδο μας ή σε κλάδους παρεμφερούς χαρακτήρα, με σκοπό την πραγμάτωση δραστηριοτήτων ενημέρωσης και συμβολής στην εξέλιξη της εργασίας μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν στην συμμετοχή μας στην 84η Δ.Ε.Θ. και βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής, καθώς και όσους συναδέλφους και κλαδικούς φορείς μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ακόμα μία μεγάλη δράση προβολής υλοποιήθηκε επιτυχώς!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος,
Φώτιος Τσαπαδάς,
Ο Γεν. γραμματέας,
Παναγιώτης Ευαγγ. Καράμπελας».