Αρχική » Περιεχόμενα » Επαγγελματικό Αυτοκίνητο » Δυναμική επαναφορά της έκθεσης επαγγελματικού αυτοκινήτου

Δυναμική επαναφορά της έκθεσης επαγγελματικού αυτοκινήτου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 4η διοργάνωσή της στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Αθηνών από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου
Μετά από τέσσερα χρόνια επανήλθε δυναμικά η σημαντικότερη έκθεση επαγγελματικών αυτοκινήτων που διοργανώθηκε από το Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) στις 17-21 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου Αθηνών. Σ’ ένα χώρο 22.000 m² οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών αυτοκινήτων όπως ελαφρά, μεσαία, βαρέα φορτηγά που διαθέτουν στην ελληνική αγορά οι 17 γνωστότερες διεθνώς κατασκευαστικές εταιρίες.
Εκτός από τα αυτοκίνητα υπήρχαν και αρκετά περίπτερα με υπερκατασκευές, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, συστήματα τηλεματικής και εξοπλισμοί αποθηκών που παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία που αναζητά ένα χρήσιμο και χρηστικό «συνεργάτη».
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες μετέτρεψαν την επίσκεψή τους σε εμπειρία. Πολλοί επαγγελματίες δοκίμασαν τις επιδόσεις των επίδοξων αυτοκινήτων – συνεργατών τους σε test drive που πραγματοποιούντο στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του πρώην αεροδρομίου όλες τις ημέρες τις έκθεσης.
Παράλληλα με την έκθεση πραγματοποιήθηκαν και πολλές ημερίδες σχετικές με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των μεταφορών ενώ τις δύο τελευταίες ημέρες διοργανώθηκε «Truck Festival» στα πλαίσια του οποίου διεξήχθησαν αγώνες φορτηγών καθώς και άλλοι διαγωνισμοί.
Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από το γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών Σίμο Σιμόπουλο, ο οποίος καλωσόρισε ξανά στην Αθήνα την «πολλά υποσχόμενη και ιδιαίτερης σημασίας έκθεση για τον κλάδο των εμπορευματικών μεταφορών και επαγγελματικών αυτοκινήτων».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΑΑ Ανδρέας Ανδρικόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις «στοχευμένες προσπάθειες της έκθεσης για την επιδίωξη συντονισμένων δράσεων που θα οδηγήσουν στην εξυγίανση και ανάπτυξη του κλάδου των οδικών μεταφορών».