Αρχική » Αφιερώματα » Τοπική ρύθμιση θερμοκρασίας » DUE LINE: Νέο θερμιδόμετρο Minocal C3

DUE LINE: Νέο θερμιδόμετρο Minocal C3

due-line

due-lineΗ Due Line, μέσω της πολυετούς συνεργασίας με τον γερμανικό οίκο Minol Messtechnik, καλύπτει κάθε ανάγκη των καταναλωτών, προσφέροντας τεχνολογικά άριστες λύσεις για την απόλυτη διαχείριση και μέτρηση της ενέργειας. Για πάνω από 25 χρόνια η Due Line έχει θέσει στην Ελλάδα νέα επίπεδα στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων.
Η ποιότητα, η τεχνική υποστήριξη αλλά και η αφοσίωση στην ακρίβεια αποτελούν δεδομένα που έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες μας και από τους τελικούς καταναλωτές και μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή του κλάδου.
Ως εξέλιξη της πολύ πετυχημένης σειράς Minocal, το νέο θερμιδόμετρο C3 της Minol Messtechnik εντυπωσιάζει με την πολύ μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις και με ένα πολύ μεγάλο εύρος λειτουργίας. Το νέο θερμιδόμετρο είναι σχεδιασμένο για την τοποθέτηση σε διαμερίσματα με απαιτήσεις από 0,6 – 1,5 έως και 2,5m3/h. Η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων σε κατάσταση αναμονής παρουσιάζει την τρέχουσα κατανάλωση. Μέσω ενός πλήκτρου εναλλάσσονται τα 3 υπομενού απεικονίζοντας όλα τα σημαντικά δεδομένα, καθώς και τις καταναλώσεις των τελευταίων 18 μηνών. Το θερμιδόμετρο C3 είναι κατάλληλο και για την καταγραφή ψύξης.
Για την περίπτωση που η εγκατάσταση δεν μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο στο σημείο που θέλουμε, υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί μέχρι και 20εκ. μακριά από το μετρητή όγκου νερού. Το νέο θερμιδόμετρο Minocal C3 ξεχωρίζει από την δυνατότητά του να τοποθετηθεί τόσο σε νέες όσο και σε παλαιές εγκαταστάσεις. Η δυνατότητα να τοποθετηθούν τα αισθητήρια συμμετρικά ή όχι εγγυούνται την εύκολη προσαρμογή σε κάθε εγκατάσταση.
Παράλληλα με το βασικό αυτό μοντέλο, η εταιρία διαθέτει πλήρη γκάμα προϊόντων με θερμιδόμετρα από 0,6 έως και 60m3/h (Woltman). Όλα τα όργανα είναι πιστοποιημένα κατά MID, ενώ έχουν εξόδους για καταγραφή των δεδομένων μέσω παλμών ή M-BUS σε υπολογιστή μέσω ειδικού λογισμικού. Η εταιρία μας διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα που αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη για τον σωστό σχεδιασμό και των πλέον απαιτητικών εγκαταστάσεων.