Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Συστήματα υδρομασάζ με Dry Jets και Flat Jets από την Ideal Standard

Συστήματα υδρομασάζ με Dry Jets και Flat Jets από την Ideal Standard

Ευεξία στο μπάνιο με τεχνολογία αιχμής!

Φανταστείτε έναν υδάτινο παράδεισο να σας περιμένει κάθε φορά που γυρίζετε σπίτι. Η επαφή με το νερό είναι συναρπαστική και σας τονώνει ή σας χαλαρώνει ανάλογα με την διάθεσή σας.
Τα νέα πρωτοποριακά συστήματα υδρομασάζ με τα  Dry Jets – jets αυχενικού μασάζ –  και Flat Jets – επίπεδοι εκτοξευτήρες νερού -, αποκλειστική καινοτομία της Ideal Standard, θα σας προσφέρουν μια ολιστική εμπειρία μασάζ !
Η απόλαυση ξεκινάει από το κεφάλι! Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τα εργονομικά Dry Jets  που προσφέρουν ένα ευεργετικό μασάζ στον αυχένα σας με την επιλογή συνεχούς ή διακοπτόμενης, λειτουργίας.
Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να περιποιούνται τα σημεία του σώματος που δεν μπορούν να βυθιστούν στο νερό, όπως το κεφάλι και ο αυχένας. Κάτω από την ελαστική επιφάνειά τους, τρεις μικρές μπάλες από καουτσούκ ενεργοποιούνται ανάλογα με την επιλογή σας κάνοντας απαλό μασάζ.
Αφεθείτε στην χαλάρωση των 4 dry jets, που διαθέτει αποκλειστικά η νέα μπανιέρα W W W και ξεκουράστε τα βασικά σημεία που συγκεντρώνεται η ένταση της ημέρας.
Παράλληλα, οι επίπεδοι εκτοξευτήρες των Flat Jets, τοποθετημένοι στα κατάλληλα σημεία της μπανιέρας, διοχετεύουν τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού στο υπόλοιπο σώμα σας. Ο minimal, επίπεδος σχεδιασμός τους, συνδυάζει τεχνολογία και εργονομία.  Εξασφαλίζει την άνεση των κινήσεών σας στο εσωτερικό της μπανιέρας και σας διευκολύνει στον καθαρισμό της, αφού τα Flat jets εξέχουν από την ακρυλική επιφάνεια της μπανιέρας μόλις 7mm. 
Σε σας απομένει να επιλέξετε τη μπανιέρα που σας ταιριάζει, μιας και τα νέα συστήματα υδρομασάζ / αερομασάζ με τα Flat jets, προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα μοντέλων.
Τα προϊόντα Wellness της Ideal Standard, διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορείτε να τα δείτε και στο εκθεσιακό κέντρο της εταιρίας.
Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2