Δοκτόρης Αθανάσιος Α.Ε.: Επίσκεψη και επιμορφωτικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις της Airfel στην Κωνσταντινούπολη

Η εταιρεία Δοκτόρης Αθανάσιος Α.Ε., πραγματοποίησε τον Ιούνιο το πρώτο τεχνικό σεμινάριο, διάρκειας 4 ημερών, για την παρουσίαση των προϊόντων Airfel, στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος του σεμιναρίου ήταν η παρουσίαση των λεβήτων φυσικού αερίου & υγραερίου Airfel, καθώς και των θερμαντικών σωμάτων Airfel Panel. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλους τους χώρους του εργοστασίου και των εγκαταστάσεων της Airfel, να παρακολουθήσουν τεχνικά σεμινάρια, να συζητήσουν με τους μηχανικούς του εργοστασίου και να αποκτήσουν πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη για την ποιότητα κατασκευής και την τεχνολογία των προϊόντων Airfel.


Οι λέβητες φυσικού αερίου και υγραερίου Airfel, διατίθενται στην ελληνική επικράτεια κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Δοκτορης Αθανάσιος Α.Ε. και διαθέτουν 3 χρόνια εγγύηση. Υπάρχουν τρία διαθέσιμα μοντέλα στο στοκ (24, 29 και 40kW), όλα τεχνολογίας συμπύκνωσης. Προσφέρουν απόδοση 108% (σύμφωνα με ΕΝ 677) και οικονομία στην κατανάλωση. Διαθέτουν ανοξείδωτο εναλλακτη θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ., ανεμιστήρα Inverter και κυκλοφορητή Grundfos Inverter Erp. Έχουν εύρος αναλογικής λειτουργίας 1:5 και ΝΟx κλάση 5. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς έχουν χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο πρωτόκολλο opentherm και ευανάγνωστο πίνακα ελέγχου. Προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με ηλιακά, με εξωτερικό αισθητήριο για αντιστάθμιση και με ασύρματο θερμοστάτη χώρου. Οι λέβητες φυσικού αερίου και υγραερίου Airfel, διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα ασφαλείας και αυτοδιάγνωσης βλαβών.
Τα θερμαντικά σώματα Airfel Panel, διατίθενται στην ελληνική επικράτεια επίσης κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρεία Δοκτορης Αθανάσιος Α.Ε. και διαθέτουν 12 χρόνια εγγύηση. Στο καινούριο και πλήρως αυτοματοποιημένο εργοστάσιο, χρησιμοποιείται η διαδικασία της καταφόρησης, η οποία προσφέρει τη μέγιστη αντοχή στη διάβρωση, καθώς και ομαλή και ομοιόμορφη επίστρωση σε όλη την επιφάνεια, γεγονός που συμβάλει στη δημιουργία ενός τέλειου φιλμ προστασίας. Χάρη στην υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, προσφέρουν υψηλή θερμική απόδοση και οικονομία στα έξοδα θέρμανσης.


Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τον χρόνο που αφιέρωσαν για να γνωρίσουν καλύτερα τα προϊόντα Airfel, για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην εταιρεία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει επίσης σε όλους τους ανθρώπους του εργοστασίου Airfel, που εκτός από την άψογη φιλοξενία, τις γνώσεις που μοιραστήκαν με τους συμμετέχοντες και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και το εργοστάσιο της Airfel, προσέφεραν και την ευκαιρία ξενάγησης σε όλα τα σημαντικά μνημεία, αξιοθέατα και γεύσεις της Κωνσταντινούπολης.
Το επόμενο σεμινάριο της εταιρείας στην Κωνσταντινούπολη, θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.