Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » Διπλά εγκαίνια της COMAP S.A. στη Γαλλία

Διπλά εγκαίνια της COMAP S.A. στη Γαλλία

comap.jpg

Νέο εργοστάσιο παραγωγής χάλκινων εξαρτημάτων στο Saint-Denis-de-l’Hôtel και υπερσύγχρονο διεθνές κέντρο διανομής προϊόντων στο Checy
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της COMAP S.A. στο Saint-Denis-de-l’Hotel στις 13 Ιουνίου 2008.

comap.jpg
Η ελληνική ομάδα – στελέχη της Comap Hellas με πελάτες και συνεργάτες της εταιρίας που συμμετείχε στις διήμερες εκδηλώσεις της Comap S.A. στη Γαλλία, σε αναμνηστική φωτογραφία στο διεθνές κέντρο διανομής προϊόντων, στο Chesy


Το εργοστάσιο παραγωγής χάλκινων εξαρτημάτων SUDO με τεχνολογία VISU-CONTROL, διαθέτει νέες κτιριακές υποδομές, μοντέρνα συστήματα τροφοδοσίας εξαρτημάτων, συστήματα περιορισμού κατανάλωσης λιπαντικών και οικολογικούς μηχανισμούς ανακύκλωσης.
Παράλληλα, η COMAP S.A. εγκαινίασε και έναν δεύτερο χώρο:
Το διευρυμένο διεθνές κέντρο διανομής των προϊόντων της στο Checy της Γαλλίας, ωφέλιμης επιφάνειας 13.145 m².
Στo διήμερο των εκδηλώσεων εγκαινίων της COMAP S.A. – εκτός από τη διοίκηση του Ομίλου AALBERTS INDUSTRIES και COMAP S.A., τα στελέχη των θυγατρικών εταιριών της COMAP, τους Γάλλους επισήμους και δημοσιογράφους – παρέστησαν και στελέχη της COMAP HELLAS με ομάδα Ελλήνων πελατών-συνεργατών.
 Η Ελληνική ομάδα ταξίδεψε μία ημέρα νωρίτερα στο Παρίσι προκειμένου να συνδυάσει περιήγηση και χαλάρωση στην Πόλη του Φωτός και παράλληλη επίσκεψη στο Κάστρο του Φονταινεμπλώ, με μια ενδιαφέρουσα ξενάγηση που ακολούθησε την επόμενη ημέρα, στην καινούργια μονάδα παραγωγής στο Saint-Denis-de-l’Hotel και στο διεθνές κέντρο διανομής στο Checy.