Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Διήμερο δράσεων του Συνδέσμου αδειούχων θερμοϋδραυλικών Ν. Δράμας

Διήμερο δράσεων του Συνδέσμου αδειούχων θερμοϋδραυλικών Ν. Δράμας

Στις 7-8 Μαΐου 2022, Η διοίκηση του Συνδέσμου Δράμας φιλοξένησε μέλη της Διοίκησης της ΟΒΥΕ, με απώτερο σκοπό την πραγματοποίηση της συνέλευσης του Διοικητικού συμβουλίου της. Μέλη της ΟΒΥΕ από πολλούς νομούς της χώρας, με μεγάλη χαρά μας τίμησαν με την παρουσία τους, περιηγήθηκαν να γνωρίσουν την όμορφη πόλη μας και αποδέχτηκαν δώρα αναμνηστικά της επίσκεψής τους.


Στη συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης μας, έδωσε το «παρών» η πλειοψηφία της διοίκησης της ΟΒΥΕ, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανος Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας Όθων Μουρμούρης και μέλη της διοίκησης του Συνδέσμου Δράμας.
Οι oμιλητές τοποθετηθήκαν και ανέλυσαν εργασιακά θέματα και προβληματισμούς. Έγιναν και προτάσεις για την βελτίωση του εργασιακού περιβάλλον του επαγγελματία υδραυλικού.
Μετά την συνέλευση παρατέθηκε δείπνο σε χώρο του ξενοδοχείου.
Στης 8 Μαΐου το πρωί, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα από εκπροσώπους της Δ.Ε.Δ.Α. (Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου Α.Ε.), την οποία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη του συνδέσμου Δράμας καθώς και μέλη όμορων νομών και άλλοι επαγγελματίες του Κλάδου.


Η ημερίδα είχε θέμα την παρουσίαση των κανονισμών που διέπουν τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου έως 500 mbar, ενώ οι εκπρόσωποι της Δ.Ε.Δ.Α. με χαρά απάντησαν και έλυσαν κάθε απορία των συναδέλφων.
Πλήρως ενημερωτικό και ευχάριστο, το διήμερο αυτό δεν θα ήταν εύκολο να πραγματοποιηθεί χωρίς την σύμπραξη των φορέων: Επιμελητήριο Δράμας, Ο.Ε.Β.Ε. Δράμας, Δ.Ε.Δ.Α. και την εταιρεία ΙΝΤΕΡΠΛΑΣΤ Α.Ε.
Τα μέλη της διοίκησης του συνδέσμου Δράμας ευχαριστούν τους προαναφερθέντες για την υλικοτεχνική και ηθική στήριξη. Μια κίνηση που αποδεικνύει πως με την ενότητα μπορούν να καταφέρουν πολλά για τον Κλάδο. Επίσης, ευχαριστούν τα μέλη της διοίκησης Ο.Β.Υ.Ε. που τους  τίμησαν με την παρουσία τους και πέραν της υποχρέωσής τους, για την συνέλευση και εύχονται σε όλους καλή συνέχεια στο έργο τους.

Κωσταντίνος Μπεσλεμές
Γραμματέας συνδέσμου Ν. Δράμας

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Σύνδεσμοι