Αρχική » Συνδικαλιστικά Νέα Υδραυλικών » Σύνδεσμοι » Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Λάρισας προς την ΕΠΑ Θεσσαλίας

Διαμαρτυρία του Συνδέσμου Λάρισας προς την ΕΠΑ Θεσσαλίας

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την παράλειψη ενημέρωσης του Συλλόγου μας για τις τυχόν αλλαγές που γίνονται σε ό,τι έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Το εύκαμπτο σπιράλ στο μετρητή το αποσύρατε χωρίς καμία ενημέρωση και κατά συνέπεια εις βάρος όλων των συναδέλφων μας.
Επίσης υπάρχει έντονο πρόβλημα με το προσωπικό σας. Στην μεταξύ μας τηλεφωνική επικοινωνία άλλα συμφωνούμε και άλλα απαιτούν όταν ελέγχουν την εγκατάσταση (το έχουν δει εξουσία). Ορισμένες φορές βαδίζουν εκτός κανονισμού και δεν ξέρουν τι ζητάνε. Ακόμη κόβονται εγκαταστάσεις γιατί το σπιράλ του μετρητή είναι τρεις πόντους έξω από το κουτί (κατά τη γνώμη μας αυτό θεωρείται απαράδεκτο).
Και ένα άλλο αίτημά μας που δεν έχει γίνει δεκτό μέχρι τώρα, για το καλό των πολιτών μας, είναι οι εγκαταστάσεις φυσικού αερίου που γίνονται στις παλιές κατοικίες.
Ζητάμε να σφραγίζονται οι υπεύθυνες δηλώσεις μέσω του συλλόγου μας. Έτσι θα ελέγχονται αν γίνονται πραγματικά από αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς ώστε να αποφεύγονται πολλά προβλήματα. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να μας στέλνατε έγγραφα για τις τυχόν αλλαγές που αποφασίζετε, ώστε να γίνεται ενημέρωση στους συναδέλφους μας.
Παρακαλούμε απαντήστε μας σχετικά με τα αιτήματά μας και ελπίζουμε σε περαιτέρω ομαλότερη συνεργασία.
Το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος, Κωνσταντίνος Σαγώνας
Ο γ. γραμμ., Αντώνης Καρατσιβούδης