Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » θέρμανσης » Διακοσμητικά θερμαντικά σώματα από την ECOFER

Διακοσμητικά θερμαντικά σώματα από την ECOFER

Η εταιρεία Ecofer – K. Z. Oικονόμου στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Climastar Ισπανία,ς διαθέτει στην Ελλάδα τα ηλεκτρικά διακοσμητικά θερμαντικά σώματα με την παγκόσμια πατέντα Dual Kherr.


Η παγκόσμια πατέντα διπλού πυρήνα Dual Kherr προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης. Το μπροστινό πάνελ των σωμάτων είναι κατασκευασμένο από οξείδιο του πυριτίου και οξείδιο του αλουμινίου. Το πυρίτιο αποθηκεύει τη θερμότητα, ενώ το αλουμίνιο είναι ένας από τους καλύτερους αγωγούς θερμότητας. Η πατέντα διπλού πυρήνα είναι το μοναδικό σύστημα παγκοσμίως που συνδυάζει 3 συστήματα θέρμανσης: Μεταφορά, ακτινοβολία, θερμοσυσσώρευση. Αποτέλεσμα: Ο χώρος θερμαίνεται πολύ γρήγορα και η θερμότητα διατηρείται πολύ περισσότερο εν συγκρίσει με ένα συμβατικό σώμα, μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας (έως και 75%).
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των θερμαντικών σωμάτων Climastar είναι η υψηλή αισθητική λόγω των διαθέσιμων προσόψεων (λευκή, μαύρη, travertine) με επένδυση σχιστόλιθου. Είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε κάθε χώρο και επιπροσθέτως μπορούν να τοποθετηθούν και σε λουτρό λόγω της αδιάβροχης προστασίας που διαθέτουν. Συνοδεύονται από μεταλλική ανοξείδωτη μπάρα που επιτρέπει τη λειτουργία τους και ως πετσετοκρεμάστρες.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως θέρμανσης