Αρχική » Επικαιρότητα » Δεύτερο κατάστημα για το ΣΕΥΦΑΝΗ

Δεύτερο κατάστημα για το ΣΕΥΦΑΝΗ

Το δεύτερο σημείο πώλησης του ΣΕΥΦΑΝΗ είναι πλέον πραγματικότητα. Το όραμα της Διοίκησης και το πάγιο αίτημα των πελατών υλοποιήθηκε.
Η συνεταιριστική επιχείρηση των υδραυλικών του νομού Ηρακλείου, που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πιο δραστήριους συνεταιρισμούς υδραυλικών στην Ελλάδα, συνεχίζει την ανάπτυξη της και υλοποιεί με μεθοδικότητα έναν-έναν τους στόχους που έχει θέσει.
Το νέο κατάστημα αποτελεί το δεύτερο σημείο πώλησης για τον ΣΕΥΦΑΝΗ.
Σε αντίθεση με το κεντρικό κατάστημα, βρίσκεται στην καρδιά του ιστού της πόλης του Ηρακλείου, στη συμβολή των οδών Θερίσου και Κονδυλάκη, σε σημείο κομβικό που εξυπηρετεί τόσο τους επαγγελματίες πελάτες όσο και τους πελάτες λιανικής.
Σε περισσότερα από 400 τμ έχει αναπτυχθεί ένα πλήρες κατάστημα υδραυλικών ειδών και ταυτόχρονα ένας σύγχρονος χώρος λιανικής πώλησης με μια μεγάλη γκάμα ειδών, όπως μπαταρίες κουζίνας και λουτρού, είδη υγιεινής, νεροχύτες, αξεσουάρ για το μπάνιο και την κουζίνα, εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη κήπου, είδη αποστράγγισης, χημικά – σιλικόνες – κόλλες, αντλίες, πιεστικά δοχεία και πολλά άλλα.
Βέβαια, το νεο κατάστημα δεν θα ήταν πότε πλήρες εάν δεν στελεχωνόταν από έμπειρους και πρόθυμους εργαζόμενους που με υψηλή τεχνογνωσία, αρτιότητα και υποδειγματική εξυπηρέτηση κλέβουν τις εντυπώσεις.
Με άνετο χώρο parking, μεγάλη ποικιλία, εξαιρετικές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση, το κατάστημα του ΣΕΥΦΑΝΗ δεν θα αργήσει να γίνει το νέο αγαπημένο μαγαζί για τους υδραυλικούς -και όχι μόνο- στην πόλη του Ηρακλείου.
Δημήτρης Μακρυλάκης
MSC Μηχανικός παραγωγής & Διοικησης
Γενικός διευθυντής
ΣΕΥΦΑΝΗ