Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » DACH + HOLZ International: Τεχνικές κατασκευής στεγών, τοιχοποιίας και μόνωσης

DACH + HOLZ International: Τεχνικές κατασκευής στεγών, τοιχοποιίας και μόνωσης

Από 5 έως 8 Μαρτίου 2008 στη Στουτγκάρδη
Η έκθεση DACH + HOLZ International είναι η πρωτοπόρος διεθνής έκθεση για τεχνικές κατασκευής στεγών, τοιχοποιίας και μόνώσης, καθώς και για τις σχετικές τεχνολογίες, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετικούς και πρωτοπόρους εκθεσιακούς χώρους. 
Η επόμενη διοργάνωση γίνεται στη  Στουτγκάρδη από 5-8/3/2008 και θα περιλαμβάνει καινοτομίες, διαδικασίες, συστήματα, νέες και δοκιμασμένες λύσεις σε προβλήματα για έναν ουσιαστικό εκσυγχρονισμό ή επαναδιαμόρφωση της στέγης ή των εξωτερικών τοίχων.
Η DACH + HOLZ International απευθύνεται κυρίως σε: Υδραυλικούς, ξυλουργούς, εγκαταστάτες σκαλωσιών, κατασκευαστές για ρολά και γρίλιες, εταιρίες διαμόρφωσης κήπων, εξωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες, μελετητές, φορείς κατασκευαστικών έργων κοινοτήτων, εταιρίες κατασκευής διαμερισμάτων, διαχειριστές πολυκατοικιών κ.α.
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν πληθώρα προϊόντων που αφορούν την κατασκευή και κάλυψη της στέγης, χλοοτάπητες και φυτά οροφών, καμινάδες, μόνωση, απομάκρυνση υδάτων, ανακαίνιση παλιών κατασκευών, επικάλυψη εξωτερικών τοίχων, αντικεραυνική προστασία, ηχομόνωση, θερμομόνωση, εργαλεία και μηχανές σχεδιασμός, συμβουλευτικές και άλλες υπηρεσίες.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.messe-dach-holz.com, ενώ κάρτες εισόδου – με μειωμένη τιμή 10% έκπτωση για τα μέλη του – διαθέτει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο. Απευθυνθείτε στην Αθήνα, τηλ. 210 6419000 + 6419038 και Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 327733