Δ. Μπόμπος: “Προτεραιότητά μας να σταματήσει η αδικία για τους συναδέλφους που έχουν παλιές άδειες πετρελαίου”

Δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΤΕΚ στον «Υ»

Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους απ’ όλη την Ελλάδα, που ήρθαν στην Αθήνα και συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της πρώτης αιρετής Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕΤΕΚ. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συναδέλφους που μου εμπιστεύτηκαν, για μια φορά ακόμα, την θέση του πρόεδρου της Ομοσπονδίας.
Το μεγάλο στοίχημα εξ’ αρχής, για να μπορέσει να συσταθεί η Ομοσπονδία και να λειτουργήσει, ήταν η σύμπλευση των δυο Σωματείων της Αθήνας, του Ήφαιστου και της Εστίας, πράγμα που έγινε και για αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω τις δυο Διοικήσεις που άφησαν πίσω τις παλιές αγκυλώσεις, που ταλάνιζαν τον Κλάδο και πλέον είναι εφικτό να προχωράμε όλοι μαζί για την επίλυση των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε.
Τώρα λοιπόν, είναι ώρα για δουλειά. Μια από τις πρώτες προτεραιότητές μας, είναι να αναζητήσουμε πού βρίσκεται εκείνο το σχέδιο νόμου, που είχε συνταχθεί από το υπουργείο, με την βοήθεια και την δική μας και της Περιφέρειας και είχε προωθηθεί για ψήφιση έτσι ώστε να σταματήσει η αδικία για τους συναδέλφους που έχουν τις παλιές άδειες πετρελαίου.
Δεύτερη προτεραιότητα, είναι να ενημερώσουμε όλους τους δημόσιους φορείς για την ίδρυση της Ομοσπονδίας μας και να τονίσουμε, ότι τώρα πια υπάρχει ένας φορέας, ο οποίος θα κυνηγάει κάθε παρανομία σε λεβητοστάσιο, δημοσίου ή μη. Και για τον παραπάνω λόγο, θα ήθελα ό,τι παρανομία πέφτει στην αντίληψη των συναδέλφων, να καταγγέλλεται στην Ομοσπονδία μας.