“Connect Air” από την Ideal Standard και τον κορυφαίο Βρετανό σχεδιαστή Robin Levien!

Η νέα σειρά μπάνιου που απαντάει σε όλες τις ανάγκες του σύγχρονου lifestyle: Σχεδιασμό αιχμής, υλικά αντοχής και εύκολο καθαρισμό!

Η Ideal Standard κατόρθωσε ξανά να συνδυάσει την εξωτερικά άψογη αισθητική και την εσωτερικά άριστη λειτουργία, σε μια σειρά προϊόντων που θέτουν ένα νέο σκεπτικό στο σχεδιασμό των προϊόντων μπάνιου: Το ανάλαφρο και αειφόρο design!

Η νέα συλλογή της Ideal Standard έχει «φινέτσα» και είναι πρακτική, στιλάτη, αλλά και αποδοτική. Τα είδη της από πορσελάνη κορυφαίας ποιότητας, σχεδιασμένα με λεπτά χείλη και καμπύλες γραμμές, προσδίδουν μια «αέρινη» αίσθηση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ η καινοτομική αποκλειστική τεχνολογία πλήρους έκπλυσης της λεκάνης, AquaBlade® και η πλούσια γκάμα προϊόντων μπάνιου, εξασφαλίζουν έναν άκρως χαλαρωτικό και απολαυστικό χώρο. Είναι η ιδανική λύση για όσους δίνουν μεγάλη αξία στην εντυπωσιακή εμφάνιση, την άνεση και το προσωπικό στιλ.
Ο διεθνούς φήμης Βρετανός σχεδιαστής και μη εκτελεστικός Διευθυντής Σχεδιασμού της Ideal Standard, Robin Levien, σχολιάζει σχετικά με τη δημιουργία της Connect Air:
«Στο Studio Levien, σχεδιάζουμε πολλά και διαφορετικά είδη προϊόντων για το σπίτι και, πολύ συχνά, εμπνεόμαστε από τη φύση. Για παράδειγμα, τα φυτά είναι ελαφριά και ανθεκτικά – υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να μάθουμε από αυτά εμείς οι σχεδιαστές. Το 2009, είχα προβλέψει ότι τα προϊόντα, στο μέλλον, θα γίνουν λεπτότερα & ελαφρύτερα. Αυτή η τάση για πιο ελαφρύ σχεδιασμό έχει πολλές απαρχές, αλλά η σημαντικότερη από αυτές είναι η αειφορία: χρησιμοποιώντας λιγότερα υλικά και ενέργεια, μειώνουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα. Χάρις στις προόδους που έχουν σημειωθεί στον χώρο της τεχνολογίας και της μηχανικής, είναι πλέον εφικτή αυτή η κατασκευή προϊόντων με λιγότερο πάχος. Για μένα, ήταν ολοφάνερο ότι η συλλογή Connect Air θα έπρεπε να ακολουθήσει αυτή την τάση για ελαφρύτερο σχεδιασμό».
Η βραβευμένη αισθητική, συναντά τη βραβευμένη τεχνολογία!
Όλες οι τουαλέτες της σειράς Connect Air, είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία AquaBlade®το επαναστατικό σύστημα έκπλυσης λεκάνης – παγκόσμια πατέντα της Ideal Standard – που συνεχίζει να κατακτά διεθνείς διακρίσεις.
Οι νιπτήρες είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικά μεγέθη, σε δύο διαφορετικές σχεδιαστικές επιλογές – Cube και Curve – για καλύτερη προσαρμογή στις ατομικές σας ανάγκες.
Τα έπιπλα της Connect Air είναι σχεδιασμένα για να τονίζουν τις κυρτές γραμμές των ειδών υγιεινής. Ο έντονος σχεδιασμός τους και οι επιλογές στο φινίρισμα, προσθέτουν προσωπικότητα σε κάθε μπάνιο, παρέχοντας δυνατότητες αποθήκευσης, χάρις στα διαθέσιμα ράφια και συρτάρια. Όλα τα έπιπλα στερεώνονται στον τοίχο και δίνοντας την αίσθηση ότι ύπτανται, χαρίζουν ανάλαφρη αισθητική στο μπάνιο.
Την ίδια αίσθηση ανάλαφρου design, αποπνέουν και οι μπανιέρες της σειράς. Το λεπτό πάχος στα τοιχώματά τους και τα ανάλαφρα σχήματα, δημιουργούν μια αρμονική εμφάνιση για ολόκληρο το μπάνιο. Τα διάφορα σχήματα μπανιέρας και το ευρύχωρο εσωτερικό τους, επιτρέπουν να χωρούν άνετα δύο άτομα και σας παρέχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης!
Οι ντουσιέρες Connect Air παρέχουν κομψό χώρο για ντους. Το ακρυλικό υλικό επιτρέπει την ευέλικτη τοποθέτηση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του μπάνιου σας. Χάρις στα λεπτά τοιχώματά τους αφήνουν περισσότερο χώρο κίνησης, βελτιστοποιώντας την απόλαυση και την άνεση κατά τη διάρκεια του ντους.