ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ: Αντλίες θερμότητας νέας γενιάς CLIMAVENETA

deltaΗ εγκατάσταση σήμερα μιας αντλίας θερμότητας είναι ο ευκολότερος κι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε το κόστος λειτουργίας των συστημάτων θέρμανσης. Η αντλία θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που μεταφέρει το χειμώνα τις θερμίδες από μια ψυχρή πηγή, δηλαδή τον εξωτερικό αέρα, σε μια θερμή περιοχή, δηλαδή το εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού. Αυτή η διαδικασία γίνεται χωρίς καμία καύση.
Η βασική ιδιότητα λοιπόν αυτής της “μηχανής” είναι ότι μεταφέρει θερμότητα. Η ποσότητα ενέργειας που μεταφέρει είναι 2,5 έως 3,5 φορές περισσότερη από την ποσότητα ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη λειτουργία της μεταφοράς αυτής.
Η ενέργεια που παραλαμβάνει η αντλία θερμότητας από τον εξωτερικό αέρα είναι επομένως δωρεάν.
Από τεχνολογικής πλευράς, αυτό επιτυγχάνεται με τη λειτουργία ενός συστήματος εναλλαγής θερμότητας, απλό όσο το ηλεκτρικό ψυγείο του σπιτιού μας, με τη χρήση όμως τελευταίας γενιάς τεχνολογίας, όπως: ηλεκτρονικός έλεγχος και προγραμματισμός, ρύθμιση εξαρτημάτων με τεχνολογία inverter κ.λπ.
Γιατί να επιλέξετε Clima-veneta:
• Το μεγαλύτερο εργοστάσιο αντλιών θερμότητας στην Ευρώπη.
• Μοντέλα υψηλών θερμοκρασιών ειδικά για αντικατάσταση λέβητα σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις με καλοριφέρ.
• Υψηλότερος βαθμός απόδοσης.
• Αυξημένα θερμοκρασιακά όρια λειτουργίας (-20°C +45°C).
• Απλούστερη εγκατάσταση (monoblock μηχάνημα χωρίς εσωτερικό).
• Μηχάνημα για κάθε εφαρμογή.
• Γκάμα για μεγαλύτερα κτίρια, χωρίς ανάγκη συνδυασμού δύο μηχανημάτων.
• Πρωτοποριακή τεχνολογία και ανταγωνιστικές τιμές.
• Άμεση παράδοση (Ιταλία).
• Υποστήριξη Δέλτα Τεχνική – περισσότερα από 33 χρόνια παρουσία στην Ελλάδα.
Αερόψυκτες Climaveneta
Η σειρά αερόψυκτων αντλιών θερμότητας Climaveneta είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με το μέγιστο βαθμό απόδοσης, ακόμα και σε συνθήκες περιβάλλοντος έως -20°C, παράγοντας στη λειτουργία θέρμανσης θερμό νερό έως και 65°C. Έτσι, αποτελούν την ιδανική λύση για την αντικατάσταση λεβήτων και καυστήρων πετρελαίου ή την αρχική εγκατάστασή τους εξασφαλίζοντας οικονομία έως και 68% στα ετήσια έξοδα λειτουργίας.
Γεωθερμικές Climaveneta
Η κορυφαία σειρά των γεωθερμικών αντλιών θερμότητας Climaveneta απευθύνεται κυρίως σε νέα κτίρια με επαρκή περιβάλλοντα χώρο. Αξιοποιεί την ενέργεια του εδάφους σε βάθος περίπου 2 μέτρων με ενεργειακούς βαθμούς απόδοσης COP μεγαλύτερους από 6 πετυχαίνοντας έως και 80% οικονομία, σε σύγκριση με συστήματα καύσης πετρελαίου.
Η Δέλτα Τεχνική είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που προώθησε δυναμικά στην Ελλάδα, ήδη από το 1980, την τεχνολογία κλιματισμού με αντλίες θερμότητας, αξιοποιώντας τη δωρεάν ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον.
Η Δέλτα Τεχνική είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των μηχανημάτων Climaveneta στην Ελλάδα.