Αρχική » Νέα Συντηρητών Καυστήρων » Σωματεία » Πολύπλευρη ενημέρωση από την Εστία στους επισκέπτες της Climatherm

Πολύπλευρη ενημέρωση από την Εστία στους επισκέπτες της Climatherm

estia2.jpg

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός στο κέντρο Μοστρού στις 23 Φεβρουαρίου
Πλήρη ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη θέρμανση είχαν την ευκαιρία να πάρουν οι πολυάριθμοι επισκέπτες του περιπτέρου της Εστίας στην έκθεση Climatherm που πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου αλλά και απλά μέλη του σωματείου ήταν συνεχώς στο περίπτερο και απαντούσαν σε πολλές ερωτήσεις που έκαναν οι επισκέπτες για θέματα συντήρησης των εγκαταστάσεων, φυσικού αερίου, εξοικονόμηση ενέργειας κ.ά.
Στην Climatherm η Εστία, εκτός από το φυλλάδιο που μοίραζε και σε προηγούμενες εκθέσεις, σχετικό με το φυσικό αέριο, μοίρασε και ένα νέο φυλλάδιο με γενικές συμβουλές προς τους καταναλωτές που περιελάμβανε οδηγίες και πληροφόρηση για όλα τα καύσιμα, υγρά, στερεά και αέρια.
estia2.jpgΣτο φυλλάδιο αυτό, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται προς τους καταναλωτές να ζητούν πάντα από τον εγκαταστάτη – συντηρητή καυστήρων να δείχνει το έντυπο της άδειάς του. Παράλληλα ενημερώνει ότι «ο αδειούχος εγκαταστάτης και συντηρητής καυστήρων είναι υποχρεωμένος μετά από κάθε συντήρηση να εκδίδει φύλλο ελέγχου καύσης και μετά από κάθε επίσκεψη να ενημερώνει το ημερολόγιο λεβητοστασίου για το είδος της παρέμβασης που πραγματοποιήθηκε στην εγκαταστάση».
Επίσης γίνεται παρότρυνση προς τους καταναλωτές να εμπιστεύονται τον αδειούχο εγκαταστάτη καυστήρων για οποιαδήποτε πληροφορία ή υποστήριξη σχετική με το φυσικό αέριο και τις συσκευές.
«Ο αδειούχος εγκαταστάτης καυστήρων είναι ο άνθρωπος που μπαίνει σπίτι σας πιο συχνά από κάθε άλλο τεχνίτη (οπωσδήποτε μία φορά το χρόνο, στα πλαίσια της συντήρησης της εγκατάστασής σας) και έχει κάθε λόγο και συμφέρον να σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση σε ό,τι αφορά τις τελικές επιλογές σας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο φυλλάδιο.
Βέβαια εκτός από το καταναλωτικό κοινό το περίπτερο της Εστίας επισκέφθηκαν και πολλοί συνάδελφοι αλλά και εκπρόσωποι φορέων και εταιριών του χώρου.
Στο περίπτερο της Εστίας έγιναν αρκετές συζητήσεις μεταξύ συναδέλφων για θέματα που αφορούν το επάγγελμα και τον κλάδο γενικότερα.
Η συμμετοχή της Εστίας σε άλλη μία κλαδική έκθεση, όπως εκτιμούσαν μέλη της διοίκησης, ήταν απόλυτα πετυχημένη και βοήθησε την προσπάθεια για ενημέρωση του κόσμου σε θέματα ορθολογικής χρήσης των εγκαταστάσεων θέρμανσης και παράλληλα το ρόλο του αδειούχου εγκαταστάτη καυστήρων στη σωστή συντήρηση.
Κέφι και χορός στο κέντρο «Μοστρού»
Ξεφάντωσαν το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Μοστρού» στην Πλάκα, οι πολλοί συνάδελφοι με τις οικογένειές τους που παραβρέθηκαν στο χορό της Εστίας. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του κέντρου με την Αθηναϊκή Κομπανία, εκτόξευσε το κέφι στα ύψη και η πίστα ήταν συνεχώς γεμάτη.
Παρών στο χορό της Εστίας ήταν, ως εκπρόσωπος της ΕΠΑ Αττικής ο Στέφανος Δελατόλας καθώς και αντιπροσωπεία της ΕΣΚΕΛ με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μάλλιο και τον αντιπρόεδρο Άρη Τσουκαντά.
Τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς ήταν πολλά και πλούσια για άλλη μία φορά.
Επιμορφωτικά σεμινάρια
Σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων σε συνεργασία με εταιρίες που διαθέτουν στην αγορά προϊόντα και υλικά θέρμανσης, προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα η διοίκηση της Εστίας.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του σωματείου τα οποία είναι ανοικτά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.