Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm – Energy 2022: Σωστή διαφήμιση και στοχευμένη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό

Climatherm – Energy 2022: Σωστή διαφήμιση και στοχευμένη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό

Η επικεφαλής της διοργανώτριας εταιρείας της Cimatherm-Energy, κα Σούλα Κυβέρη – Κεσμετζή, μας ενημερώνει για την πορεία των προετοιμασιών της πρώτης «μετά – κορωνοϊόν» έκδοσης της κορυφαίας εμπορικής έκθεσης του Κλάδου.
«Αγαπητοί φίλοι εκθέτες,
Αφού σας ευχηθούμε καλή χρονιά, υγεία και επαγγελματική ευημερία, με χαρά σας ενημερώνουμε για την επίσημη έναρξη προετοιμασίας της διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Climatherm – Energy για το έτος 2022, μιας χρονιάς που ευελπιστούμε όλοι μας να είναι το νέο, θετικό και δυνατό ξεκίνημα της “μετά κορωνοϊού” εποχής.
Ο απολογισμός της Climatherm – Energy 2020 μας δικαίωσε όλους, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, γεγονός που αποτυπώθηκε στα μεγάλα νούμερα επισκεψιμότητας, προσμετρώντας πάνω από 20.000 εμπορικούς επισκέπτες, (αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, εμπόρους, ξενοδόχους, βιοτέχνες, υδραυλικούς κ.α.), και μας αξίωσε, για μια ακόμη φορά, ως τη μεγαλύτερη εμπορική διεθνή διοργάνωση του Κλάδου στη χώρα μας.
Με τη λήξη της Climatherm – Energy 2020, το μήνυμα που λάβαμε, τόσο από τις εταιρείες που συμμετείχαν, όσο και από τον εξειδικευμένο κόσμο που μας επισκέφτηκε, αποτύπωνε στο σύνολό του, την μεγάλη επιτυχία που γνωρίζουν οι κλάδοι, οι οποίοι διαμορφώνουν την Climatherm – Energy και την συνεχή, ανοδική πορεία τους στην Ελλάδα. Αυτή η καμπύλη ανάπτυξης σίγουρα έμεινε -και παραμένει- στάσιμη, λόγω της επιρροής της πανδημίας στην παγκόσμια αγορά, αλλά είναι έτοιμη να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, κάτι που ήδη γίνεται, έστω με πιο αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς.


Η ανάγκη για την αξιοποίηση όλο και περισσότερων φυσικών πόρων με σκοπό την εξοικονόμηση, και ενέργειας αλλά και των υλικών μέσων, για βιωσιμότητα και «πράσινη» ενέργεια, είναι εκείνη που καθιστά την αγορά αυτήν, μια από τις πιο ανελισσόμενες βιομηχανίες παγκοσμίως και φυσικά στην Ελλάδα, μια χώρα που κατέχει τεράστιο απόθεμα τέτοιων φυσικών πόρων.
Όλα τα παραπάνω, είναι αυτά που μας κάνουν να γνωρίζουμε με σιγουριά, πως η ελληνική αγορά χρειάζεται όλους αυτούς τους τομείς που παρουσιάζονται μέσα από την Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy, διότι μόνο με αυτούς θα φτάσουμε σε ένα πιο βιώσιμο και ενεργειακά εξελιγμένο μέλλον.
Μερικοί από αυτούς του τομείς είναι των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της Γεωθερμίας, του Φυσικού Αερίου, του Κλιματισμού, της Θέρμανσης, του Εξαερισμού, της Βιομηχανικής Ψύξης, της Ηλιακής Ενέργειας, της Ύδρευσης (μπάνιο – πισίνα), της Αφαλάτωσης, της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων και άλλων.
Μέσα βέβαια από κάθε νέο ξεκίνημα, όπως η, μετά κορωνοϊού, εποχή, έτσι και η διεθνής έκθεση Climatherm – Energy, θα ήθελε με αφορμή την έναρξη προετοιμασίας της διοργάνωσης του 2022, να σας πληροφορήσει και για τον νέο κλάδο που θα διαφημιστεί και προβληθεί μέσα από την έκθεση, αυτόν της Διαχείρισης Αποβλήτων, ενός πολύ σημαντικού κλάδου, που αναπτύσσεται δυναμικά και στην χώρα μας και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν την έκθεση.
Η Climatherm – Energy 2022, θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του Κλάδου αλλά και με την παρουσία όλου του επαγγελματικού και τεχνικού κόσμου, θα προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο όλες τις νέες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως μηχανήματα, υπηρεσίες, εξαρτήματα και πολλά άλλα, που τόσο ανάγκη έχει η αγορά, οι επιχειρήσεις αλλά και οι τελικοί καταναλωτές.
Στόχος της διοργανώτριας εταιρείας Project είναι, όπως πάντα, η διατήρηση της εξειδίκευσης της διεθνούς έκθεσης Climatherm – Energy, η σωστή διαφήμιση και η στοχευόμενη επικοινωνία με το εμπορικό – επαγγελματικό κοινό, χαρακτηριστικά που θα κάνουν, για ακόμα μια φορά την Climatherm – Energy 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου στην Ελλάδα. Διοργανώνεται στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, το οποίο πληροί φυσικά και όλες τις προδιαγραφές ενάντια στην εξάπλωση του COVID-19.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε και να γίνετε και εσείς μέρος του θεσμού της Climatherm – Energy, να σας ενημερώσουμε πως οι κρατήσεις και δεσμεύσεις περιπτέρων ξεκινούν άμεσα, με διατήρηση σειράς προτεραιότητας φυσικά, και για τον λόγο αυτόν, ευελπιστούμε και στην δική σας επικοινωνία που θα αφορά στην διατήρηση ή μη των παλαιών σας θέσεων.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.
climatherm.gr
Για την Project Ltd,
Σούλα Κυβέρη-Κεσμετζή».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εκθέσεις