Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » Climatherm: CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ

Climatherm: CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ

c-cherbros.jpg

c-cherbros.jpgΠαρουσίαση νέου προϊόντος και νέου σήματος επικοινωνίας
CHERBROS – «connecting life»: Mια εταιρία με μακρόχρονη διαδρομή παρουσίασε τη νέα της παραγωγή και τη νέα της επικοινωνία στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM 2008. H εταιρία CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ βρίσκεται στην αφετηρία μιας σειράς σημαντικών εξελίξεων, με πρώτη την παραγωγή του νέου διακόπτη μονοσωληνίου CHERPLUS.  Η παραγωγή του νέου αυτού προϊόντος σηματοδοτεί τη δυναμική της βιομηχανίας CHERBROS να προσφέρει στον τεχνικό κόσμο ολοκληρωμένες λύσεις για τα κτιριακά υδραυλικά δίκτυα.
Η πρώτη παρουσίαση του νέου προϊόντος πραγματοποιήθηκε στο περίπτερο της εταιρίας CHERBROS στη διεθνή έκθεση CLIMATHERM 2008 όπου σημειώθηκε σημαντική προσέλευση επισκεπτών και συνδυάσθηκε με την έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού CHERPLUS – VALUEPLUS για υδραυλικούς, με μεγάλο δώρο ένα αυτοκίνητο SUZUKI SWIFT 1.3 GLA 5D DELUXE. Ο Διαγωνισμός που ξεκίνησε την 13η Φεβρουαρίου συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί την 30η Σεπτεμβρίου 2008.
Η εταιρία CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ ήδη επικοινωνεί με το νέο μήνυμα CHERBROS «connecting life» και συνδέει την πραγματική αξία των προϊόντων της με την αξία της ζωής. Η υψηλή ποιότητα των ορειχάλκινων εξαρτημάτων CHERPLUS συνδυάζει το σύγχρονο βιομηχανικό design με τη μεταλλουργική τεχνογνωσία προσφέροντας, έτσι, επιπρόσθετη αξία όχι μόνο στον επαγγελματία, αλλά και στον ίδιο τον τελικό χρήστη. Η εταιρία CHERBROS – ΑΦΟΙ Κ. ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ ΑΒΕΕ, από το 1952, οπότε και ιδρύθηκε, έχει εξελιχθεί σε μια πρότυπη ελληνική βιομηχανία στον κλάδο των ορειχάλκινων υδραυλικών ειδών. Με περισσότερα από 1.000 διαθέσιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους κλάδους της ύδρευσης, της θέρμανσης, του φυσικού αερίου και των ιατρικών αερίων, η εταιρία καλύπτει με αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και σιγουριά τον επαγγελματία, ενώ με τη μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει είναι σε θέση να ανταπεξέρχεται σε οποιαδήποτε ανάγκη του κλάδου, ανταγωνιζόμενη επάξια ακόμα και τη διεθνή αγορά.