Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm 2022: Με δύναμη ισχύος!

Climatherm 2022: Με δύναμη ισχύος!

Η Project Ltd, συνεχίζει με την δυναμική που την χαρακτηρίζει, οδεύοντας προς την «μετά Covid» εποχή, κάνοντας την «Climatherm – Energy 2022», μοχλό ανάπτυξης στο ενεργειακό πεδίο. Ο κλάδος της ενέργειας θα είναι στο επίκεντρο του εθνικού πεδίου, παίζοντας μεγάλο ρόλο στην επανεκκίνηση και στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.
Το στοίχημα εδώ και 30 χρόνια το έχουμε πετύχει! Η πανδημία κλόνισε την οικονομία, όμως η Project, έχοντας συμμάχους δίπλα της τους συμμετέχοντες και πάνω από 25.000 επαγγελματίες επισκέπτες (π.χ. τεχνικές εταιρείες, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, αρχιτέκτονες, ξενοδόχοι και πολλοί άλλοι), πορεύεται με αισιοδοξία.


Λίγο περισσότερο από έξι μήνες έμειναν πριν την επερχόμενη διεξαγωγή της διεθνούς έκθεσης «Climatherm – Energy 2022», και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο με τις συμμετοχές να ξεπερνούν ήδη το 60%. Η Διεθνής Έκθεση «Climatherm – Energy 2022», τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.
Οι κλάδοι που θα συμμετέχουν, στην διεθνή έκθεση «Climatherm – Energy 2022», είναι των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας – της Γεωθερμίας – του Φυσικού Αερίου – του Κλιματισμού – της Θέρμανσης – του Εξαερισμού – της Βιομηχανικής Ψύξης – της Ηλιακής Ενέργειας – της Ύδρευσης (Μπάνιο – Πισίνα) – της Αφαλάτωσης – της Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων – της Ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά και του νέου, πολύ σημαντικού κλάδου, της Διαχείρισης Αποβλήτων.
Κατά την διάρκειά της διεθνούς έκθεσης «Climatherm – Energy 2022» λαμβάνουν χώρα επίσης, αρκετά σεμινάρια, ημερίδες ή ομιλίες, με σκοπό πάντα την πλήρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση πολλών επαγγελματιών του κλάδου μας.
Η διεθνής έκθεση«Climatherm – Energy 2022» θα διεξαχθεί στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.
Για την Project Ltd,
Σούλα Κυβέρη – Κεσμετζή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Εκθέσεις