Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm 2008: Άψογη διοργάνωση και μεγάλος αριθμός επισκεπτών

Climatherm 2008: Άψογη διοργάνωση και μεγάλος αριθμός επισκεπτών

climath egen.jpg

Για μια ακόμη φορά αποτέλεσε το κορυφαίο εμπορικό  γεγονός και σταθμό επιτυχημένων συναλλαγών
Η διοργάνωσε της φετινής Climatherm   από τις 13 έως 17 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι αυτή η έκθεση έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία στη χώρα μας, έχοντας παράλληλα και διεθνή ακτινοβολία.
Καταγράφοντας τα χαρατηριστικά της στοιχεία, η διοργανώτρια εταιρία «Project» αναφέρει στο σχετικό της δελτίο τύπου:
climath egen.jpg«Η  "CLIMATHERM"  η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στην Ελλάδα με παγκόσμια ακτινοβολία,  στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τον κλιματισμό, τη θέρμανση, την ηλιακή ενέργεια, τη βιομηχανική ψύξη, την ύδρευση, το φυσικό αέριο, με κεντρικό μήνυμα «Απελευθερώστε την Ενέργειά σας» διοργανώθηκε από τις 13 έως τις 17 Φεβρουαρίου στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Ελληνικού.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε παρουσία εκθετών και επισκεπτών, ο υπουργός  Ανάπτυξης  Χρήστος Φώλιας.
Η «παντός καιρού» "CLIMATHERM", κατά κοινή ομολογία εκθετών και επισκεπτών, φέτος ήταν ξεχωριστή και έδωσε την ευκαιρία σε αντιπροσώπους, κατασκευαστές, έμπορους, μηχανολόγους, μηχανικούς, τεχνικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, κτλ., να βρουν συγκεντρωμένους τους κυριότερους προμηθευτές,  και να ενημερωθούν για ότι νεότερο  από τους ειδικούς.
45.000 τετραγωνικά μέτρα του Ανατολικού Αερολιμένα, φιλοξένησαν τα εκπληκτικά περίπτερα ευρωπαϊκού επιπέδου εκατοντάδων εκθετών που αντιπροσώπευσαν τους μεγαλύτερους οίκους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η επιτυχία της φετινής  "CLIMATHERM", υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και συμμετοχές με το κύρος του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης – Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, του Ελληνικού Παραρτήματος ASHRAE και άλλων φορέων, σφραγίστηκε και από τους 62.000 επισκέπτες.
Η άψογη διοργάνωση και ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών, συνέβαλλαν στο να αποτελέσει η "CLIMA-THERM"  για μία ακόμη φορά  κορυφαίο εμπορικό γεγονός και σταθμό επιτυχημένων συναλλαγών των μεγαλύτερων εκπροσώπων του κλάδου.
Θα συνεχίσουμε την σταθερή ανοδική πορεία, εξελισσόμενοι όλο και περισσότερο σε μια πιο δυναμική, πιο ανταγωνιστική και πιο «προκλητική» παρουσία.
Ραντεβού το 2010».