Αρχική » Αφιερώματα » Αερισμός - εξαερισμός χώρου » CLIMA DUCT: Συστήματα αερισμού και εξαερισμού για κάθε επαγγελματικό χώρο

CLIMA DUCT: Συστήματα αερισμού και εξαερισμού για κάθε επαγγελματικό χώρο

H Clima Duct είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία κλιματισμού, εξαερισμού κι αεραγωγών, η οποία από το 1978 αποτελεί συνώνυμο του επαγγελματισμού και της ποιοτικής εργασίας.
Η εταιρεία Clima Duct εξειδικεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες οποιοδήποτε συστήματος αερισμού και εξαερισμού σε κάθε επαγγελματικό χώρο, ενώ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες μηχανημάτων εξαερισμού.
Τοπικά συστήματα εξαερισμού
Σε χώρους για τους οποίους δεν είχε προβλεφθεί εξ’αρχής η κατασκευή κεντρικού κλιματισμού, αλλά χρήζουν κλιματιστικής εγκατάστασης, η χρησιμοποίηση τοπικών συστημάτων εξαερισμού προτείνεται ως ιδανική λύση.
Τα τοπικά συστήματα αφορούν την εγκατάσταση μιας μονάδας (ημικεντρικής ή αυτόνομης) ανά κλιματιζόμενη ζώνη, μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε σημείο, χωρίς να απαιτείται κεντρικό μηχανοστάσιο και υπόσχονται κάλυψη της ανάγκης εξαερισμού με την απόδοση υψηλής ποιότητας αέρα.
Η Clima Duct πραγματώνει την κάθε υπόσχεση, αναλαμβάνοντας την εγκατάσταση τοπικών συστημάτων και παρέχοντας τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της ποιότητα του αέρα σε πολλαπλές ζώνες, συνδυάζοντας μονάδες σπονδυλωτού σχεδιασμού.


Οι μονάδες, με ένα ευέλικτο σύστημα αερισμού διαμορφώνονται ακριβώς στα μέτρα της κτιριακής σας εγκατάστασης για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και της υγρασίας ενός χώρου. Χάρη στο σπονδυλωτό τους σχεδιασμό, οι μονάδες διαχείρισης αέρα είναι κατάλληλες για κάθε είδους εγκατάσταση, όπως νοσοκομεία, φαρμακοβιομηχανίες και εργοστάσια. Το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της εταιρείας, με επαγγελματισμό και πολύχρονη εμπειρία, σας βοηθά να επιλέξετε και να αποκτήσετε στον χώρο σας τον κατάλληλο εξοπλισμό τοπικού εξαερισμού, πραγματοποιώντας διαστασιολόγηση εμπειρογνωμόνων και λαμβάνοντας υπόψη ένα πλήθος παραγόντων που επηρεάζουν την τελική διαμόρφωση των συνθηκών που θα κυριαρχήσουν στο εσωτερικό του χώρου (μορφολογία του κτιρίου, θερμικά χαρακτηριστικά των δομικών στοιχείων του κτιρίου κλπ).
Συστήματα χώρων
Η αύξηση συγκέντρωσης νοσηρών ουσιών στον αέρα ενός εσωτερικού χώρου, ως αποτέλεσμα της απομόνωσης του κτιρίου από τον εξωτερικό αέρα της ατμόσφαιρας, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στους χρήστες του χώρου (θέματα υγείας, ψυχολογικές διακυμάνσεις, αδυναμία πλήρους απόδοσης στην παραγωγή κλπ).
Οι υπηρεσίες ενός αποδοτικού συστήματος εξαερισμού κρίνονται λοιπόν ως επιτακτική ανάγκη.


Τα τελευταία 32 χρόνια η Clima Duct, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα εξαερισμού χώρων, διακρινόμενη από μεγάλη ευελιξία σε όλα τα πεδία εφαρμογής τους (εμπορικό, επαγγελματικό, βιομηχανικό κλπ).
Οι επιτυχημένες συνεργασίες που φέρει στο ενεργητικό της, με επαγγελματίες κάθε σχεδόν χώρου, είναι ένας ακόμη λόγος που την καθιστά ικανή να προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα.
Στην Clima Duct θα βρείτε μια πλούσια γκάμα συστημάτων εξαερισμού, καθαρισμού και διαχείρισης του αέρα μεγάλης κλίμακας. Με χαμηλή στάθμη θορύβου, κομψό σχεδιασμό χάριν καλαισθησίας και εγγυημένα την καλύτερη απόδοση.
Οι ειδικοί της εταιρείας –πελατοκεντρικής φιλοσοφίας επαγγελματίες-είναι έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας προτείνουν το κατάλληλο για την επιθυμητή χρήση.
Περισσότερες πληροφορίες: www.climaduct.gr, info@climaduct.gr