Αρχική » Αφιερώματα » ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ CLIMATHERM 2014 » CLIMA CONTROL AE: Παρουσίαση του fan coil νερού της Phnix

CLIMA CONTROL AE: Παρουσίαση του fan coil νερού της Phnix

af-clima-control-phnix

af-clima-control-phnixH «Clima Control ΑΕ» έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση Climatherm2014 παρουσιάζοντας ένα νέο προϊόν το Fan coil νερού της Phnix.
Το ιδιαίτερο design του, η εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του και η εξαιρετική του κατασκευή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να εισπράξει αξιοσημείωτο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες της έκθεσης.
Τα fan coil νερού της Phnix είναι εξαιρετικά λεπτά (μόλις 13mm πάχος) δίνοντας έτσι την δυνατότητα να τοποθετηθούν ακόμα και σε ένα υπνοδωμάτιο.
Προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας αφού η απόδοση ενός Fan Coil νερού της Phinx ισοδυναμεί με τρία κοινά σώματα πάνελ και δίνουν την δυνατότητα να θερμάνουμε ή να ψύξουμε ένα χώρο εφόσον υπάρχει αντίστοιχη μονάδα παραγωγής ενέργειας (ψύκτης, αντλία θερμότητας κτλ). Είναι κατασκευασμένο από χάλκινες σωληνώσεις και εναλλάκτη αλουμινίου εξασφαλίζοντας έτσι μεγάλη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα εύκολος , μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή σε δάπεδο και διατίθεται σε 5 διαστάσεις.
Στο εντυπωσιακό περίπτερο της «Clima Control ΑΕ» ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα προϊόντα της εταιρίας με την βοήθεια του ειδικευμένου προσωπικού της που φρόντισε να λύσει κάθε απορία των επισκεπτών και να προσφέρει λύσεις στους ίδιους και στις επιχειρήσεις τους.
Η ανταπόκριση του κοινού για τα προϊόντα της «Clima Control ΑΕ» που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Kiturami της Phnix και της Shinwoo ήταν πολύ μεγάλη και απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο σημαντική είναι η ζήτηση σε ποιοτικά προϊόντα.