Αρχική » Αφιερώματα » Παρασκευαστήρες ζεστού νερού (Boilers) (Μέρος Β’) » CHESS – CLEAN HEAT ENVIRONMENTAL SYSTEMS: Tο αυριανό σύστημα θέρμανσης διατίθεται ήδη σήμερα

CHESS – CLEAN HEAT ENVIRONMENTAL SYSTEMS: Tο αυριανό σύστημα θέρμανσης διατίθεται ήδη σήμερα

Η «CHESS- Clean Heat Environmental Systems» – παρουσιάζει τη Σουηδική πατενταρισμένη τεχνολογία της HeatAcc™, η οποία έχει πάνω από 3.500 εγκαταστάσεις στην Ευρώπη, περιλαμβανομένης και της Ελλάδας, στο συνδυασμό της θέρμανσης χώρου, ζεστού νερού χρήσης και θέρμανσης πισίνας.
Οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα της θέρμανσης καθιστούν αναγκαία την ευελιξία ως προς τις πηγές θερμότητας. Το ολοκληρωμένο Σύστημα Θέρμανσης πολλαπλών πηγών ενέργειας HeatAcc™, επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του κόστους θέρμανσης, χρησιμοποιώντας στον βέλτιστο βαθμό κάθε πηγή θερμότητας όπως της ηλιακής ενέργειας, των αντλιών θερμότητας αέρα – νερού, των γεωθερμικών αντλιών, των λεβήτων πετρελαίου / φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, και την σύνδεση με δίκτυο τηλεθέρμανσης. Έτσι, σας παρέχεται η ευελιξία να επιλέγετε πάντα την πιο οικονομική πηγή ενέργειας ανά εποχή. 
Ως αποτέλεσμα της πατενταρισμένης φιλοσοφίας σχεδιασμού τους, τα ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης HeatAcc™ είναι:
● Aποδοτικά: Επιτυγχάνουν τον μέγιστο συντελεστή απόδοσης (COP) ανεξάρτητα από την χρησιμοποιούμενη πηγή θερμότητας.
● Ευέλικτα: Μπορούν να συνδεθούν με όλες τις πηγές θέρμανσης για θέρμανση νερού και είναι εύκολα επεκτάσιμες με την αύξηση της θερμικής απαίτησης.
● Εγκαθίστανται εύκολα: Το μεγάλο ποσοστό ενσωμάτωσης εξαρτημάτων στο εργοστάσιο κατασκευής, διασφαλίζει την σωστή εγκατάσταση και την άψογη λειτουργία.
Η τεχνολογία της HeatAcc™ είναι ιδανική λύση και για μεγάλες εγκαταστάσεις όπως νοσοκομεία , δημόσια κτίρια και ξενοδοχεία όπου οι απαιτήσεις για ζεστό νερό χρήσης και θέρμανση χώρων είναι μεγάλες. Ο ευφυής σχεδιασμός του συστήματος σε συστοιχίες μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες για θέρμανση σε ένα σύστημα, με πολύ μικρότερο αποτύπωμα χώρου από οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς.
Η CHESS – «Clean Heat Environmental Systems» είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Σουηδικής πατενταρισμένης τεχνολογίας της HeatAcc™.