Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Συμμετοχή σε Εκθέσεις » CHERBROS: Σταθερή πορεία με όραμα από το 1952

CHERBROS: Σταθερή πορεία με όραμα από το 1952

Η CHERBROS φέτος, γιορτάζει 70 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Ξεκίνησε από το 1952 και σήμερα, το 2022, συνεχίζει να υποστηρίζει τον σκοπό της, να παραμένει δηλαδή μια εταιρεία σύγχρονη στην εποχή της. Με αυτή την διάθεση, η CHERBROS συμμετείχε στην Climatherm 2022. Φέτος, μετά από κάποια χρόνια απουσίας, η εταιρεία συμμετείχε κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου εταιρειών SCHER. Ο όμιλος αυτός περιλαμβάνει τις εταιρείες CHERBROS και ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ Α.Ε.: Πρόκειται για το προσωπικό όραμα του Σταμάτη Χερουβείμ, ενός ανθρώπου που δημιούργησε μια νέα εταιρεία και έδωσε σε μια παλιά την δυναμική που της αξίζει.


Η Climatherm 2022 ήταν μια πετυχημένη έκθεση. Τα εργαλεία επικοινωνίας που διέθεσε η διοργανώτρια εταιρεία, καθώς και η κάθε πρόσθετη ενέργεια επικοινωνίας που έκαναν οι εκθέτες, είχαν ως αποτέλεσμα η έκθεση να έχει συνεχόμενη ροή και δομή. Οι επισκέπτες ήταν άνθρωποι της αγοράς, διαθέσιμοι να ακούσουν νέες προτάσεις που θα τους δώσουν λύσεις στις καθημερινές τους ανάγκες.
Η CHERBROS με χαρά ξενάγησε τους επισκέπτες της στο περίπτερό της. Συζητήθηκαν τα θέματα της αγοράς και παρουσιάστηκαν τα νέα είδη που άμεσα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά. Τα εξαρτήματα που μονοπώλησαν τις συζητήσεις ήταν ο συλλέκτης ¾” με ρυθμιστικούς διακόπτες EVO καθώς και η γωνία υδροληψίας CHERFIX.