Αρχική » Περιεχόμενα » Λέβητες Συμπύκνωσης » CHAPPEE KLIMATIKA – ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ – ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ

CHAPPEE KLIMATIKA – ΣΟΥΡΛΑΝΤΖΗΣ – ΚΙΟΥΣΗΣ ΑΒΕΕ

ΙΝΙΤΙΑ 2.28HTE & 2.33HTE
Επιτοίχιοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης, για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (με ενσωματωμένο ταχυθερμοσίφωνα). Κατάλληλοι για την αυτονόμηση διαμερισμάτων έως και 160 m², σε καινούργιες αλλά και παλιές κατοικίες. Με υψηλό βαθμό απόδοσης (107%), χαμηλή κατανάλωση αερίου και χαμηλή στάθμη θορύβου. Με ηλεκτρική προστασία ΙΡx5 και σύστημα αντι-freeze που τους καθιστούν κατάλληλους και για εξωτερική τοποθέτηση. Σε πολύ προσιτές τιμες!
ΙΝΙΤΙΑ 1.45HTE, 1.55HTE & 1.65HTE
Επιτοίχιοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης. Κατάλληλοι για την πλήρη κάλυψη μεγάλων μονοκατοικιών (>200 m²) αλλά και πολυκατοικιών (με τη δυνατότητα παράλληλης σύνδεσης περισσοτέρων από μία μονάδες). Με υψηλό βαθμό απόδοσης (107%), χαμηλή κατανάλωση αερίου και χαμηλή στάθμη θορύβου. Ενσωματωμένο αυτοματισμό για τη δυνατότητα σύνδεσης και ελέγχου ανεξάρτητου boiler ώστε να καλύπτουν και μικρές ή μεγάλες ανάγκες σε ζεστό νερό χρήσης.
ΙΝΙΤΙΑ 4.24 & 4.28 FLOOR HTE
Επιδαπέδιοι λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπύκνωσης, για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (με ενσωματωμένο boiler 100 ή 120lt και 3οδη βάνα προτεραιότητας). Κατάλληλοι για την πλήρη κάλυψη  διαμερισμάτων έως και 140 m², σε καινούργιες αλλά και παλιές κατοικίες με υψηλές απαιτήσεις σε παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με υψηλό βαθμό απόδοσης (107%), χαμηλή κατανάλωση αερίου και χαμηλή στάθμη θορύβου. Με ηλεκτρική προστασία ΙΡx5 και σύστημα αντι-freeze που τους καθιστούν κατάλληλους και για εξωτερική τοποθέτηση. Η τέλεια λύση (τεχνικά και αισθητικά) για ποιοτικές κατασκευές!
BORA 26 HTE Bvi – Πετρελαίου
Επιδαπέδιος χυτοσιδηρός λέβητας πετρελαίου με τεχνολογία συμπύκνωσης, για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (με ενσωματωμένο boiler 130lt). Κατάλληλος για την πλήρη κάλυψη  διαμερισμάτων έως και 140m², με υψηλές απαιτήσεις σε παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Με υψηλό βαθμό απόδοσης (107%), χαμηλή κατανάλωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή στάθμη θορύβου.
Ένα μοναδικό προϊόν από τη CHAPPEE, που αποδεικνύει με αυτόν τον τρόπο γιατί θεωρείται κορυφαία εταιρία στην υψηλή τεχνολογία, την εξοικονόμηση καυσίμου και την προστασία του περιβάλλοντος!