Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » Climatherm Energy 2022 » CARAMONDANI HELLAS: Eυκαιρία για κοντινή επαφή και ενημέρωση

CARAMONDANI HELLAS: Eυκαιρία για κοντινή επαφή και ενημέρωση

H Caramondani Hellas δέχθηκε με χαρά τους επισκέπτες της Climatherm Energy 2022. Δόθηκε έτσι η ευκαιρία για μια κοντινή επαφή και ενημέρωση για τα υλικά και συστήματα της εταιρείας.
Φέτος, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά σε πραγματική εγκατάσταση τα συστήματα πυρόσβεσης (αυλακωτοί σύνδεσμοι, βάνες, sprinklers κ.α.) και τα υλικά στήριξης μηχανολογικού εξοπλισμού JCI Tyco Grinnell, καθώς και τα αντισεισμικά στηρίγματα δικτύων πυρόσβεσης και κλιματισμού nVent Caddy. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου, παρουσιάστηκαν επίσης το πλήρες πρόγραμμα συστημάτων αποχέτευσης της εταιρείας που περιλαμβάνει, εκτός άλλων, τους χυτοσιδηρούς σωλήνες SMU S PAM, τους απλούς και ηχομονωτικούς από πολυπροπυλένιο PP, HT-SAFE και Skolan SAFE Ostendorf, καθώς και το τριστρωματικό ηχομονωτικό σύστημα αποχέτευσης από πολυπροπυλένιο Nicoll dBlue που μόλις λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά. Επίσης παρουσιάστηκαν τα ολοκληρωμένα συστήματα ύδρευσης, θέρμανσης και κλιματισμού της ελληνικής Interplast τα οποία η Caramondani Hellas έχει προμηθεύσει σε πολλά και σημαντικά έργα τα τελευταία χρόνια.
Oι επισκέπτες είδαν επίσης σε λειτουργία τον αυτόματο ανοξείδωτο λιποσυλλέκτη Grease Guardian, τα ανοξείδωτα σιφώνια και σχάρες ACO, τα κανάλια και σχισμές αποστράγγισης ομβρίων MUFLE, τα αυτόματα καλύμματα φρεατίων με επιλογή τελικής επιφάνειας Hagodeck, τις απορροές ομβρίων Harmer Alumasc και τα σιφώνια αποχέτευσης και σχισμές ντουσιέρας Dallmer. Ενημερώθηκαν για όλα όσα η εταιρεία προμηθεύει στα σημαντικά έργα και τις σύγχρονες κατασκευές.