Αρχική » Προϊόντα που Παρουσιάσαμε » Ειδών Υγιεινής » Cantica της Ideal Standard: Μία σειρά μπάνιου – χίλιοι διαφορετικοί συνδυασμοί!

Cantica της Ideal Standard: Μία σειρά μπάνιου – χίλιοι διαφορετικοί συνδυασμοί!

idealcantica_-2.jpg

idealcantica_-2.jpgΗ νέα σειρά Cantica της Ideal Standard, αποτελεί μια πραγματική πρόκληση για όσους αναζητούν την τελειότητα στο σχεδιασμό και την ποιότητα, παράλληλα με την ευελιξία προσαρμογής στα δικά τους γούστα και τις απαιτήσεις του χώρου τους.
 Δημιουργία του γνωστού ιταλού designer Franco Bertolli, η σειρά Cantica περιλαμβάνει είδη υγιεινής από πορσελάνη και έπιπλα μπάνιου σε ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. Τέσσερεις διαφορετικοί τύποι λεκάνης – δύο χαμηλής πίεσης δαπέδου, υψηλής πίεσης δαπέδου ή κρεμαστή, δύο τύποι μπιντέ – δαπέδου ή κρεμαστό και οι νέοι νιπτήρες – επικαθήμενοι, ένθετοι ή κρεμαστοί, συνθέτουν την εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων πορσελάνης της σειράς. Οι λεκάνες μπορούν να συνοδευτούν από το πρωτοποριακό κάθισμα ‘Soft Closing’, το οποίο διαθέτει ειδικό μεντεσέ για ελεγχόμενο κλείσιμο και αποφυγή θορύβου! 
Τα νέα έπιπλα μπάνιου Cantica 100, 75 & 50 cm σε σκούρα δρύ, συμπληρώνουν την υπάρχουσα σειρά επίπλων Cantica διαστάσεων 110 & 93 cm. Προσαρμόζονται εύκολα ακόμα και σε μπάνια με περιορισμένη χωρητικότητα δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Περιλαμβάνουν έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους όπως, συρτάρια μεγάλων διαστάσεων εξοπλισμένα με οδηγούς επαναφοράς, καθώς και ευρύχωρα ντουλάπια με ειδικά προστατευτικά στις πόρτες, για αθόρυβο κλείσιμο.
Η ειδική επεξεργασία της επιφάνειάς τους με ακρυλικό διαφανές βερνίκι, προσδίδει λάμψη και προστασία από φθορές και υγρασία για μια ζωή!
Οι μπάρες στήριξης στις λαβές των ντουλαπιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως θέση για την πετσέτα, προσθέτουν στο μπάνιο εργονομία και άνεση.
Τα προϊόντα της σειράς Cantica είναι ευέλικτα, λειτουργικά, με πειθαρχημένες γραμμές και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες επιλογής για μέγιστη άνεση στην καθημερινότητα , σύμφωνα με το πνεύμα της Ideal Standard "Body & Mind".
Τη νέα σειρά Cantica της Ideal Standard μπορείτε να δείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην έκθεση της εταιρίας για το κοινό:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2.