Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » CALPAK-KIKEΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ: Παρουσίαση στο ευρωπαϊκό κοινό της έας σειράς προϊόντων

CALPAK-KIKEΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΤΕ: Παρουσίαση στο ευρωπαϊκό κοινό της έας σειράς προϊόντων

mce-calpak

mce-calpak1. Εκθέτουμε στην MCE για πολλοστή φορά. Η φετινή διοργάνωση ήταν καλύτερη από αυτή του 2012 σε ότι αφορά την προσέλευση και το γενικότερο κλίμα, συνεπώς αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από αυτή την άποψη.
2. Η συγκεκριμένοι έκθεση έχει πληγεί από τη γενικότερη κρίση στη Νότια Ευρώπη, παρόλα αυτά παραμένει σημαντική και προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Μπορεί οι επισκέπτες αυτοί να είναι λιγότεροι από παλαιότερες διοργανώσεις, όμως αυτό αντισταθμίζεται από το γεγονός ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία είναι πλέον πολύ πιο ξεκάθαρη και σωστά εστιασμένη δεδομένου ότι όσοι έχουν μείνει στην αγορά μας γνωρίζουν πλέον καλά τις ανάγκες τους και τις δυνατότητες ανάπτυξης που έχουν.
Για εμάς ο συνολικός απολογισμός των μέχρι σήμερα συμμετοχών μας στην MCE έχει σαφώς θετικό πρόσημο καθώς μας έχει βοηθήσει να συνάψουμε καλές και σταθερές συνεργασίες για να τοποθετήσουμε το προϊόν μας σε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αγορές.
3. Ο βασικότερος φετινός στόχος ήταν η ενδυνάμωση του δικτύου διανομής της Calpak στην Ιταλική αγορά που δείχνει σημεία ανάκαμψης. Νομίζω ότι κάναμε αρκετά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση κατά τη διάρκεια της παρουσία μας στο Μιλάνο.
4. Στον κλάδο ης ηλιοθερμικής ενέργειας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι πεποίθησή μας ότι τα προϊόντα μας όχι μόνο δεν υπολείπονται σε τίποτα από αντίστοιχα Ιταλικά, Γερμανικά ή Αυστριακά αλλά σε πολλές κατηγορίες υπερέχουν και ποιοτικά και κοστολογικά. Συνεπώς η ανταγωνιστικότητά μας είναι πραγματικά μεγάλη και αυτό είναι κάτι που αναγνωρίζεται σε πολλές αγορές του κόσμου. Οι εξαγωγές στον κλάδο μας συνεχίζουν να ανεβαίνουν παρά τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές εταιρίες στο εσωτερικό της χώρας.
5. Ναι την επηρέασε, αλλά όπως είπε νωρίτερα λιγότερο από την προπέρσινη διοργάνωση.
6. Φέτος είχαμε τη χαρά να εκθέσουμε για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό κοινό τη νέα σειρά προϊόντων της εταιρίας μας: Τον επίπεδο συλλέκτη M4, τον συλλέκτη κενού VTS και τον ηλιακό θερμοσίφωνα Mark4 που ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους, την αισθητική τους και τη στιβαρότητά τους. Η ανταπόκριση πραγματικά ήταν πολύ ενθαρρυντική και ορισμένες φορές ενθουσιώδης, γεγονός που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να εκμεταλλευόμαστε έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις τεράστιες δυνατότητες του νέου μας εργοστασίου.
Σανίκ Μαυρουκάκη
Εμπορικό Τμήμα