Αρχική » Αφιερώματα » Θερμαντικά σώματα σε συστήματα χαμηλών θερμ/ιών » CALDA ENERGY: Θερμαντικά σώματα Dia Norm και Vasco

CALDA ENERGY: Θερμαντικά σώματα Dia Norm και Vasco

Η εταιρία Calda energy σε αποκλειστική πολυετή συνεργασία με την Γερμανική εταιρία Dia Norm διαθέτει στην Ελληνική αγορά μεγάλη γκάμα θερμαντικών σωμάτων 10 ετούς εγγυήσεως, για συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών. Σώματα τύπου panel εξωτερικού ή ενσωματωμένου βρόχου (κλασσικά compact, επίπεδης μορφής plan, επίπεδης μορφής με οριζόντιες γραμμώσεις ramo),διακοσμητικά κατακόρυφης ή οριζόντιας τοποθέτησης (kos,faros), σωληνωτά με συγκολλήσεις μη ορατές για άψογο φινίρισμα (delta laser line).
Παράλληλα η «Calda energy» σε συνεργασία με την Βελγική εταιρία Vasco πρωτοπόρο στην Ευρώπη στην κατασκευή διακοσμητικών θερμαντικών σωμάτων, διαθέτει σώματα υψηλής αισθητικής 10 ετούς εγγυήσεως κατάλληλα για συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών. Η εταιρία Vasco χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία ακόμα και για την κατασκευή σωμάτων λουτρού. Χρησιμοποιεί την ρομποτική στην αυτοματοποιημένη αλυσίδα παραγωγής αλλά και λέιζερ στις συγκολλήσεις ώστε αυτές να μην είναι ορατές. Ταυτόχρονα ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη βαφή των σωμάτων, καθώς πολλά από τα σώματα της γκάμας της προορίζονται για χρήση σε χώρους με αυξημένη υγρασία όπως το λουτρό. Η βαφή γίνεται με την μέθοδο KTL σε ποικιλία αποχρώσεων. Η Vasco είναι από τις λίγες εταιρίες που διαθέτει θάλαμο μέτρησης απόδοσης θερμαντικών σωμάτων, κάτι που διασφαλίζει απόλυτη ακρίβεια στην αναγραφόμενη θερμική απόδοση κάθε σώματος.
Τα θερμαντικά σώματα Vasco εναρμονίζονται με την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου και για αυτό τον λόγο η παρακολούθηση των αρχιτεκτονικών τάσεων και η σχεδίαση νέων τύπων σωμάτων είναι συνεχής.
Τα θερμαντικά σώματα των οίκων Dia Norm ,Vasco εγκαθίσταται σε όλους τους τύπους των εγκαταστάσεων (μονοσωληνίου ή δισωληνίου).Η μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωματισμών καλύπτουν ανάγκες τόσο αισθητικές όσο και πρακτικές. Τα σώματα πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές για συνδυασμό με συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών όπως είναι αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου συμπύκνωσης και ηλιοθερμικά συστήματα των συνεργαζόμενων με την εταιρία μας οίκων Aermec, Bosch και Solvis αντίστοιχα.
Ο συνδυασμός θερμαντικών σωμάτων με συστήματα καινούργιας τεχνολογίας εξασφαλίζουν θερμική άνεση, άψογο αισθητικό αποτέλεσμα και υψηλή ενεργειακή απόδοση.
Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα. Οι τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή είναι στην διάθεση των μελετητών και εγκαταστατών.