Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Σεμινάρια » «CALBOW ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΕ»

«CALBOW ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΑΕ»

Σεμινάριο τεχνικών – υδραυλικών στις εγκαταστάσεις της Henco H «CALBOW ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Α.Ε.» έχοντας σαν αρχή, να υπάρχει συνεχής ενημέρωση των τεχνικών – υδραυλικών σε νέα προϊόντα διοργάνωσε σεμινάριο στις 21 Μαΐου 2007 με επίσκεψη 13 υδραυλικών στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της «HENCO INDUSTRIES» στο Βέλγιο στην πόλη Αμβέρσα.

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα οι υπεύθυνοι παραγωγής του εργοστασίου ενημέρωσαν τους τεχνικούς για τον τρόπο κατασκευής του σωλήνα HENCO SANDWICHPIPE των εξαρτημάτων HENCO PRESS και HENCO SYNTHETIC για τη χρήση αυτών στην θέρμανση, στα υδραυλικά, στον κλιματισμό καθώς και στην εγκατάσταση του σωλήνα στην ενδοδαπέδια θέρμανση.
Επίσης έγινε ενημέρωση για τα νέα κουμπωτά εξαρτήματα HENCO VISION. Μετά την θεωρητική ενημέρωση έγινε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής όπου εκεί διαπιστώθηκε ο υπεύθυνος τρόπος κατασκευής και ελέγχου των προϊόντων. Αργά το απόγευμα και μετά από τις αναμνηστικές φωτογραφίες ακολούθησε γεύμα σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αμβέρσα και μία ξενάγηση στα αξιοθέατα της όμορφης πόλης.