Πιστοποίηση του πίνακα πυρανίχνευσης BS-636 της OLYMPIA ELECTRONICS A.E από την Γερμανική VDS

Η «Olympia electronics A.E.» στοχεύοντας στην ποιότητα έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρία εφαρμόζει προχωρημένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM 5S κ.λ.π. που τις προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
olympiaΕπίσης προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια όπως LPCB, VDS, TÜV, ΕΛΚΕΠΗΥ, EVPU, καθώς και CE marking.
Πρόσφατα ο πίνακας πυρανίχνευσης 6 ζωνών BS-636 πέρασε με επιτυχία τον έλεγχο της VDS. Ο πίνακας πυρανίχνευσης BS-636 της «Olympia electronics A.E.» είναι ένα δημοφιλές προϊόν στην ελληνική αλλά και στην ξένη αγορά. Διαθέτει δύο εξόδους για σειρήνες, relay alarm, προγραμματιζόμενη έξοδο για τηλεφωνητή και ανεξάρτητο relay για τις πρώτες δύο ζώνες.
Η φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται στην αντίληψη «υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προϊόντα τεχνολογίας αιχμής στην πιο ανταγωνιστική τιμή με πελατοκεντρικό προσανατολισμό» και με γνώμονα πάντοτε την «υψηλή ποιότητα» συνεχίζει την ανοδική πορεία της.
H «Olympia electronics A.E.» ανοίγει την αγορά της Αυστραλίας
Η «Olympia electronics A.E.», η 1η αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε 72 χώρες, ανοίγει την αγορά της Αυστραλίας. Η εταιρία έχει παρουσία στην αγορά της Αυστραλίας από το 2010 με στρατηγικό εταίρο τον Leader στα συστήματα φωτισμού ασφαλείας M+H POWER.
Η «Olympia electronics A.E.» συμμετείχε στην επιχειρηματική αποστολή, που πραγματοποίησε η ΔΕΘ Α.Ε. από τις 20 έως τις 27 Νοεμβρίου 2012. Την εταιρία εκπροσώπησε ο διευθυντής εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ, ο οποίος είχε προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τόσο στην Μελβούρνη όσο και στο Σίδνεϋ. Χαρακτηριστικό της επιχειρηματικής αποστολής ήταν ότι οι ημερομηνίες διεξαγωγής της, συνέπεσαν με τον εορτασμό της ελληνικής ομογένειας στην Αυστραλία για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Ανανέωση του σήματος
D-U-N-S REGISTERED
Για την αξιόπιστη προώθηση των προϊόντων της μέσω internet, η εταιρία διαθέτει εδώ και ένα χρόνο το σήμα D-U-N-S Registered, την ισχύ του οποίου, ανανέωσε πρόσφατα για ακόμη έναν χρόνο. Το σήμα D-U-N-S Registered εκδίδεται από την ICAP Group σε συνεργασία με την Dun & Bradstreet, παγκόσμιο ηγέτη στην επιχειρηματική πληροφόρηση.
Το σήμα D-U-N-S Registered είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρίσιμο σήμα που διευκολύνει τις συναλλαγές μέσω internet. Η σφραγίδα εμπιστοσύνης D-U-N-S Registered συνδέει τον επισκέπτη του site με ένα λεπτομερές προφίλ της εταιρίας, το οποίο:
• Περιλαμβάνει πληροφόρηση εγκεκριμένη από τον παγκόσμιο ηγέτη στην επιχειρηματική πληροφόρηση, την Dun & Bradstreet.
• Παρέχει μία έξωθεν μαρτυρία από μία διεθνώς αναγνωρισμένη αρχή για την αξιοπιστία της επιχείρησης.
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες D&B Online Trust Solutions η «Olympia electro-nics A.E.» αυξάνει την αξιοπιστία της και την εμπιστοσύνη των συναλλασσόμενων μαζί της. Επίσης, η ενισχυμένη online παρουσία που προσφέρουν τα Online Trust Solutions διευκολύνει την προσπάθεια προσέγγισης νέων αγορών και αξιοποίησης επιχειρηματικών ευκαιριών, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
BSR-2143:
Μονάδα προγραμματισμού και ελέγχου συσκευών
Η «Olympia electronics A.E.» πρόσφατα ανέπτυξε το νέο προϊόν BSR-2143, μονάδα προγραμματισμού και ελέγχου διευθυνσιοδοτούμενων συσκευών. Η συσκευή BSR-2143 χρησιμοποιείται και για τον προγραμματισμό της διεύθυνσης και του ελέγχου των διευθυνσιοδοτούμενων συσκευών της εταιρίας.
Οι συσκευές που προγραμματίζει η συσκευή BSR-2143 είναι:
• BSR-6055/A Διευθυνσιοδοτούμενος ανιχνευτής ορατού καπνού.
• BSR-6060/A Διευθυνσιοδοτούμενος ανιχνευτής θερμοκρασίας.
Η συσκευή λειτουργεί με μπαταρίες και υπάρχει κεντρικός διακόπτης ON/OFF. Επομένως όταν δεν χρησιμοποιείται θα πρέπει να κλείνουμε την συσκευή για να μην καταναλώνεται ρεύμα από τις μπαταρίες.
Τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής BSR-2143 είναι: Τροφοδοσία με 2x9V μπαταρίες αλκαλικές, κατανάλωση ημέρας 4 mA, κατανάλωση σε πλήρη λειτουργία 60 mA, βαθμός προστασίας περιβλήματος IP 20, κατασκευάζεται σύμφωνα με EN 61000-6-1 EN 61000-6-3, περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας -10 έως 60°C, σχετική υγρασία μέχρι 95%, εξωτερικές διαστάσεις 228 x 118 x 64mm, τυπικό βάρος (με μπαταρίες) 450gr, εγγύηση 2 χρόνια.
Η «Olympia electronics A.E.» έχει πάντοτε ως κύριο στόχο της να δίνει στην αγορά και στον έλληνα ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη, λύσεις με την παραγωγή νέων προϊόντων που να συνδυάζουν ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.