Νέα κατσαβίδια για γυψοσανίδα της Bosch

Η Bosch παρουσιάζει στην αγορά τα νέα κατσαβίδια για γρήγορο και αποτελεσματικό βίδωμα σε γυψοσανίδες: το GSR 6-25 TE, το GSR 6-45 TE και το GSR 6-60 TE Professional. Τα μοντέλα αυτά, έχουν κινητήρα υψηλής απόδοσης 701-watt και διαφέρουν ως προς την ταχύτητα: ανάλογα με την εφαρμογή, οι επαγγελματίες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός εργαλείου με 2.500, 4.500 ή 6.000 στροφές ανά λεπτό – επομένως επιλέγουν είτε ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο, ή ένα εργαλείο γενικής χρήσης ή ένα γρήγορο εργαλείο.
Τα κατσαβίδια για γυψοσανίδα έχουν σχεδιαστεί για άνεση στη συνεχή χρήση: όλα τα εργαλεία έχουν εργονομικό σχήμα και πλατύ διακόπτη με συνεχή λειτουργία. Ο οδηγός βάθους μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι. Επιπλέον, τα εργαλεία αυτά, έχουν εξοπλιστεί με ακριβή συμπλέκτη απενεργοποίησης για ακριβές βίδωμα σε σειρά και σε όμοιο βάθος.
bosch-2
• Tο ισχυρό κατσαβίδι για γυψοσανίδα: GSR 6-25 TE Professional. Με υψηλή ροπή και ταχύτητα 2.500 στροφών ανά λεπτό, έχει σχεδιαστεί για μεγάλης ισχύς βίδωμα σε ξύλινα πάνελ. Ωστόσο, είναι δυνατό να βιδωθούν βίδες σε μέταλλο με το εργαλείο αυτό.
• Το κατσαβίδι γενικής χρήσης για γυψοσανίδα: GSR 6-45 TE Professional. Είναι ένα εργαλείο γενικής χρήσης χάρη στη βέλτιστη ισορροπία της ταχύτητας και της ροπής. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές σε γυψοσανίδα μπορούν να γίνουν εύκολα χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.
• Το γρήγορο κατσαβίδι για γυψοσανίδα: GSR 6-60 TE Professional. Επιτρέπει να δουλέψετε εξαιρετικά γρήγορα χάρη στη ταχύτητα των 6.000 στροφών ανά λεπτό. Ειδικά, το βίδωμα σε μεταλλικές υποδομές μπορούν να γίνουν πολύ αποτελεσματικά με αυτό το εργαλείο.
• Το προσάρτημα αυτόματης τροφοδοσίας MA 55 Professional.Η Bosch παρουσιάζει το προσάρτημα αυτόματης τροφοδοσίας MA 55 Professional ως εξάρτημα για τα GSR 6-25 TE και GSR 6-45 TE Professional επιτρέποντας τη χρήσης βιδών σε δεσμίδα. Μπορεί να συγκρατήσει όλες τις συμβατικές δεσμίδες και επιτρέπει το βίδωμα με μεγάλη ταχύτητα. Ο εργονομικός σχεδιασμός και το χαμηλό βάρος, περίπου 360 gr., εξασφαλίζουν άνετη λειτουργία, όταν το εργαλείο χρησιμοποιείται συνεχώς. Η απόθεση σκόνης εμποδίζεται χάρη στον ανοιχτό σχεδιασμό του προσαρτήματος, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, το προσάρτημα ΜΑ 55 Professional μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς τη χρήση εργαλείων και μπορεί να συγκρατήσει βίδες σε δεσμίδα από 25 έως 55 χιλιοστά, με διάμετρο στελέχους 5 χιλιοστά και διάμετρο κεφαλής 9,5 χιλιοστά.
Τα νέα κατσαβίδια για γυψοσανίδα της Bosch διατίθενται ήδη σε εξειδικευμένα καταστήματα, από τον Σεπτέμβριο του 2011. Έρχονται πλήρη με ένα κλιπ ζώνης για να κρεμάτε το εργαλείο.
To προσάρτημα MA 55 Professional διατίθεται ξεχωριστά ή σαν σετ μαζί με το GSR 6-45 TE Professional σε κασετίνα L-Boxx.