Αρχική » Νέα απο Επιχειρήσεις » Ειδήσεις » BIANCHI F.Ili: Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για συστήματα ύδρευσης, αερίου και θέρμανσης

BIANCHI F.Ili: Ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για συστήματα ύδρευσης, αερίου και θέρμανσης

img_2648.jpg

img_2648.jpg• Ποιότητα και εμπειρία
• Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ιταλία

Κατοχυρωμένη από την δεκαετία του 60 αρχικά για την παραγωγή χάλκινων σφαιρικών βαλβίδων, η εταιρία που ιδρύθηκε από την οικογένεια Bianchi συνεχίζει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται διαρκώς στον τομέα της υδραυλικής τεχνολογίας.
Η ποιότητα της Bianchi διασφαλίζεται μέσω μιας ολοκληρωμένης διαδικασίας λειτουργίας, πιστοποιημένης με ISO 9001/2000, που ξεκινάει από την έρευνα και τον σχεδιασμό και συνεχίζεται με σταθερούς ελέγχους καθ’όλο τον κύκλο της παραγωγής μέχρι τις τελικές δοκιμές και την εξασφάλιση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών της.
Στις μέρες μας, η παραγωγική γραμμή της BIANCHI αποτελείται από μία πλήρη γκάμα βαλβίδων (σφαιρικές, μονοσωλήνιες, για καλοριφέρ, αναμεικτικές,  κλπ) και επιπλέον μία πλήρη σειρά από χάλκινα εξαρτήματα για χρήση σε συστήματα θέρμανσης (ενδοδαπέδια θέρμανση) και για είδη υγιεινής.Η ευρεία αυτή γκάμα προϊόντων επιτρέπει στην BIANCHI να απαντά ικανοποιητικά τόσο στην Ιταλική όσο και στην παγκόσμια ζήτηση.
img_2663.jpgΗ τεχνολογική έρευνα, ο σύγχρονος και αποδοτικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με συνεχή και αυστηρό έλεγχο της παραγωγής, χαρακτήριζε ανέκαθεν την διαρκώς αναπτυσσόμενη δύναμη της εταιρίας, προσφέροντας στην BIANCHI μια σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία 40 χρόνια και ένα πολύ καλό πρόσωπο στην αγορά όσων αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία των προϊόντων της. Προϊόντα που κατασκευάζονται επίσης σύμφωνα και με το CE-PED, την Ευρωπαϊκή οδηγία 97/23/CE για τις βαλβίδες η οποία προστατεύει τον τελικό καταναλωτή από πιθανούς κινδύνους ανάφλεξης ή έκρηξης εξοπλισμού υπό πίεση.
Η BIANCHI F.LLI βρίσκεται στο Lumezzane της Brescia, την βιομηχανική περιοχή της Βορειο-ανατολικής Ιταλίας. Η προσαρμοστικότητα και η οργάνωση της παραγωγής σε συνδυασμό με μία μεγάλη και άρτια εξοπλισμένη αποθήκη, εγγυώνται την έγκαιρη και αποτελεσματική παράδοση των διαφόρων προϊόντων της καθώς και την διαρκή φροντίδα για την ικανοποίηση του πελάτη.
BIANCHI F.LLI: Ένας μοναδικός προμηθευτής για μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, 100% made in Italy.