Αρχική » Περιεχόμενα » Εκθέσεις » BAUTEC 2008: Διεθνής ειδική έκθεση δόμησης, οικοδομικών υλικών και αρχιτεκτονικής

BAUTEC 2008: Διεθνής ειδική έκθεση δόμησης, οικοδομικών υλικών και αρχιτεκτονικής

Στο Βερολίνο, από 19 έως 23 Φεβρουαρίου 2008
Από 19 έως 23 Φεβρουάριος 2008 πραγματοποιείται στο Βερολίνο η «bautec», η οποία διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια. Το Βερολίνο είναι ο ιδεώδης τόπος για την ειδική αυτή έκθεση, διότι βρίσκεται στο κέντρο της μεγάλης περιοχής εξυγίανσης της Ανατολικής Γερμανίας και κοντά στις χώρες Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Στους επισκέπτες από αυτές τις χώρες το know how και η απεριόριστη προσφορά της έκθεσης σε συστήματα και προϊόντα συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό.  Η κλαδική βιομηχανία έλαβε υπόψη τη μεγάλη ανάγκη για νέες οικοδομές, ανακαινίσεις, εκσυγχρονισμούς και αναγνώρισε τη bautec ως τη σημαντικότερη έκθεση για την οικοδομή, μέσω της οποίας προωθούνται οι πωλήσεις. Εκτός αυτού προσφέρει σε όλους όσους ασχολούνται με τον κλάδο ένα Forum για μία ποιοτική ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών.
Στη bautec  2008 θα παρουσιαστούν διεθνώς προϊόντα δόμησης, όπως λίθοι και άμμος, φυσικά πετρώματα, πλακάκια και κεραμικά, γυαλί, σίδερο, αλουμίνιο χημικά, μονωτικά και στεγανωτικά, ψύξη, θέρμανση, κλιματισμός, ασφάλεια καθώς και μηχανήματα οδοποιίας.
Οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών θα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στον κατασκευαστικό κλάδο του μέλλοντος. Ήδη αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την εξέλιξη και τον ανταγωνισμό στον κλάδο. Οι τεχνολογίες αυτές διευκολύνουν την αύξηση αεροδυναμικής και αποτελεσματικότητας της συνεργασία  μεταξύ των μελετητικών επιχειρήσεων, σχεδιασμού και κατασκευής. Στη Build IT που διοργανώνεται μαζί με την bautec παρουσιάζονται οι προμηθευτές  υλισμικού (hardware) και αξεσουάρ, λογισμικού και υπηρεσιών διαδικτύου  (portals e-commerce, κ.λπ) εσωτερικών δικτύων (Intranet), εξειδικευμένων υπηρεσιών, επαγγελματικών εκδόσεων κ.α.  Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, αποκλειστικό αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα.
Αθήνα: τηλ. 210 6419000 & 6419037, Fax: 210 6445175
Θεσσαλονίκη: 2310 327733 Fax: 2310 327737