Αρχική » Αφιερώματα » ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ MCE 2014 » ATRITUBE: Πρώτη συμμετοχή με ικανοποιητικά αποτελέσματα

ATRITUBE: Πρώτη συμμετοχή με ικανοποιητικά αποτελέσματα

mce-artitube

mce-artitube1. Εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της MCE και ευχαριστημένος. Η συγκεκριμένη έκθεση  είναι τόσο διάσημη που η επιτυχία της είναι εξασφαλισμένη, αρκεί να γνωρίζουμε που θα στείσουμε το στάντ μας.  Η εξυπηρέτηση ήταν απλά καλή, όσο και η προσέλευση επισκεπτών.
2. Ήταν η πρώτη μας συμμετοχή στην  MCE, όχι τυχαία, ήταν στοχευμένη από το 2008, λάβαμε μέρος το 2014 τώρα που είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της Ευρώπης. Η εταιρίας μας από το 2009 έχει στραφεί στις ξένες αγορές και έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις του εξωτερικού, όπως, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία, Κόσοβο, Αλβανία, Τουρκία, Κροατία, Σκόπια, Ιταλία όπως και σε πολλές επιχειρηματικές αποστολές του Επιμελητηρίου μας. Ο απολογισμός είναι η γνωριμία με νέους υποψήφιους συνεργάτες και η άνοδος των εξαγωγών της εταιρίας μας.
3. Στόχος μας είναι η γνωριμία της εταιρίας μας σε όλο τον κόσμο, με την παρουσίαση των ποιοτικών προϊόντων με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις. Πιστεύουμε στην αξιοπιστία και το μέγεθος της MCΕ ευελπιστώντας ότι θα μας φέρει καλά  αποτελέσματα, όπως έχουν έρθει μέχρι σήμερα από πολλές χώρες στις οποίες και εξάγουμε.
4. Από τις ελληνικές εταιρίες που συναντάμε σε διάφορες εκθέσεις μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, ότι τα ελληνικά προϊόντα είναι ισάξια των ξένων, μερικές φορές και καλύτερα, από άποψη ποιότητας και τιμής.
5. Η κρίση είναι παντού ορατή, αλλά για την συμμετοχή στη MCE δεν έκαναν πίσω η εταιρίες παρά το μεγάλο κόστος. Όχι δεν επηρέασε η κρίση.
6. Η εμπειρία μας στο χώρο των εξαγωγών δεν αποκτήθηκε μέσα από τα γραφεία της εταιρίας μας. Αποκτήθηκε από την συμμετοχή μας σε διάφορες εκθέσεις, αλλά και σε πολλά αναγνωριστικά ταξίδια, περιμένοντας πάντα την κατάλληλη στιγμή να  προβάλουμε την πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων μας.  Δεν περιμέναμε την κρίση για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες στην εταιρία μας.  Πιστεύουμε και επενδύουμε στην εμπιστοσύνη και την ποιότητα.
Κάθε φορά που βρισκόμαστε εκτός Ελλάδας, γινόμαστε ακόμα καλύτεροι σε όλα μας.
Δημήτρης Αστερίου
Διευθυντής Πωλήσεων